Art trade dengan Dysha yang comel gebu

Assalamualaikum....



Azzah di ajak art trade dengan DYSHA yang sangat kawaii,nak tau macammana azzah sebut kawaii?..try ni,pejam mata,bukak mulut lebor-lebor dan sebut sepatah-sepatah..KAAAWAAAIIIIIIIII!

Ok,fine,melalut.

Disebabkan azzah dah siap doodlenya,tanpa malas-malas terus publish kat sini..harap KAAAAWAAAAIIIII macam dysha.(macam ada unsur membodek kat situ..):D




jangan ambik tau,ni dysha punya..


Kalau nak,jom kita art trade..

Sekian.





Small_18k-rose-gold-plated-angel_s-wings-necklace-rm300





Cari benda tersembunyi

Assalamualaikum....






Akan berlaku dalam satu hari,hari paling malas nak update dan bw,maka semalam la harinya.Sekali bukak fb,ada je mesej masuk tanya pasal tempahan doodle..Alhamdulillah,walaupun belum bukak tempahan tapi dah ada yang bakal menempah..

Sekarang azzah tengah buat doodle free untuk kawan-kawan tapi sekarang doodle free dah ditutup..nanti-nanti tunggu je azzah bagi freebies ok.


Sekali baca komen,ada yang ajak art trade..fuh..laju je tangan buat art trade dulu.Siapa?tunggu next-next entry sebab doodlenya dah siap,entry je belum siap lagi.

Juga azzah bakal jadi sponsor untuk beberapa GA,dah start GA nanti azzah promote kat sini..manatau ada rezeki dapat hadiah dari azzah..ada sesiapa lagi nak azzah sponsor GA?,kita sembang kat fb ye..


Tu je nak update..eh,lupa,cuba korang cari apa benda tersembunyi kat gambar atas..orang pertama dapat teka,akan dapat doodle istimewa..ingat,komen pertama dengan jawapan betul je dapat doodle..cepat-cepat.:D

UPDATE
dah ada pemenang!







campaign imagecampaign image

Freebies doodle berkaca mata

Assalamualaikum....















Ada yang mintak doodle pakai spek,sekarang kan tengah hot spek besar bingkai hitam ni.Pakai tudung instant lagi.
Azzah tak ingat siapa yang mintak,harap korang suka..semuanya transparent dan tak ada watermark.


Sekian.


campaign imagecampaign image


Doodle dan header untuk bakal ibu

Assalamualaikum...


Beberapa hari lepas azzah dapat mesej kat FB dari DINI nak tempah doodle dan header,tapi azzah tak ambik/belum ambik tempahan doodle atau header atau edit blog.Tak ambik sebab doodle azzah biasa-biasa je pon.

Pasai edit blog azzah ada jugak ambik tapi secara personal,maksudnya #suka-sukahatisayanakeditbilapun#...he..he..maksudnya lagi,bila diorang edit tak jadi atau cuba tutorial tapi hampeh tak jadi,diaorang akan inbox azzah kat FB untuk mengadu domba.

Ada jugak yang nangis tersedu sedan(ok,tipu!)mintak edit blog nak yang sebijik seketul serupa dengan sipolan-sipolan.Jadi azzah cuba la edit serupa sebijik dan seketul cam sipolan sipolan tu jugak tapi due datenya #ikutsukahatisaya# la lagi:D.

Fuuhh,panjangnya mukadimah..


Back to topic,azzah dah buat doodle untuk DINI,sebab dia mengandung,mintak pun doodle mengandung lah..











Harap suka la ye..Insyaallah bulan depan azzah akan bukak tempahan doodle tapi header mungkin tak la sebab azzah kurang reti nak buat header ikut kehendak orang.Ikut kehendak sendiri laju la..

Ada yang nak doodle free lagi tak?.Sebelum tempahan dibukak baik korang mintak sekarang..nanti-nanti dah kena bayar.^____^

Untuk dini,ambik la ye..sorry kalau buruk.:)



campaign image






Wordless Wednesday-Istilah facebook yang sebenar

Assalamualaikum....








book ke gedebuk?


campaign imagecampaign image


Freebies untuk cikgu cikgi

Assalamualaikum...








Bukan yang tu freebiesnya,tu drama singkat sebelum cuci mata dengan freebies.Sebenarnya ada blogger request doodle cikgu,harap eca dan yang lain-lain boleh terima doodle cikgu versi azzah ni.Eh,eca mintak doodle cikgu pakai baju warna pink tapi azzah buat pakai tudung pink pulak..ala..sama je la kan..he..he.













Nampak innocent je cikgu-cikgu ni.Semua tak ada watermark dan semua transparent.Korang boleh edit letak nama kat nametag tu dengan photoscape..enjoy la ye..

p/s:setiap kali lukis mesti muka doodle berubah-ubah..tak paham!

campaign imagecampaign image









Kenyataan yang harus diterima

Assalamualaikum....








Tak tau kenapa kalau mak cari barang mesti jumpa,kalau sendiri cari,berjanggut,berjambang sampai ke awan pun belum tentu jumpa.


*mood pelik..:)

campaign imagecampaign image





Senyum kambing je ke?

Assalamualaikum.....






Senyum tak..senyum tak?Senyumla walaupun pahit sebab senyum tu sedekah..:):)


p/s:sebenarnya tak ada idea apa,conteng-conteng jadi macam ni..apa pun boleh..he..he.



campaign image







Makeup ala-ala je

Assalamualaikum...



comot!




boleh la..


lebih suka natural beauty.


Seperti kata husben,



tapi azzah suka pakai makeup masa kat rumah,nak-nak hari cuti..bukan je kemas di pandang suami tapi dapat menghindarkan dari tidur siang..ye la pakai makeup lawa-lawa takkan nak tidur plak..



Kalau nak bermakeup jugak,boleh la ke SINI.
campaign image












Review..review

Assalamualaikum....


Review..review..kali ni dapat stamp BFF,biskut dan susu.Tengok siapa yang dapat...



Singgah..singgah..pi jengok apa yang ada..





Jom serbu blog dia..




Blog yang comel dan simple.



Banyak citer best kat sini...




Ada yang nak stamp free cam tu tak?Kalau nak,join segmen azzah ni.Ringkas je rulesnya:
1-Klik FANPAGE azzah
2-Klik SINI
3-dan letak url blog korang kat entry ni.

Senangkan?Tak payah buat entry pun.Blog yang join,azzah akan promote blog dia macam tu dan dapat stamp free..

Tu je..Sekian.

campaign image

campaign image











 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.