Pemenang Banner GA

Assalamualaikum....



Senarai pemenang-pemenang Banner GA.

TAMAT SUDAH!  dan pemenang-pemenangnya ialah:











1-http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
2-http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
3-http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
4-http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
5-http://norossakinah.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
6-http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
7-http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
8-http://www.sigadismerah.my/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
9-http://www.sigadismerah.my/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
10-http://www.hazirahmuslim.my/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
11-http://aressazman.blogspot.com/2013/01/azzahsaid-banner-giveaway.html
12-http://ainnadia2.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
13-http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
14-http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
15-http://nurulasfizahatan.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
16-http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
17-http://anith-amalina.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
18-http://anisahnurulanis.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
19-http://augustandmarch167.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
20-http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
21-http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
22-http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
23-http://auniqarya90.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
24-http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
25-http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
26-http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
27-http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
28-http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
29-http://nurulsyahira11.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html
30-http://duiton999.blogspot.com/2013/01/klik-banner-di-bawah-untuk-join.html


30 orang je yang join jadi semua pemenang,tiada pengalah.Saja je tak promote mana-mana sebab nanti kot pening kepala nak cari pemenang lain..:D


Hadiah-hadiah akan azzah bagi secara berperingkat.10 orang dalam satu entry.Tunggu azzah buat banner dulu ye lepas exam..exam hari sabtu,hari Ahad Insyaallah 10 orang akan dapat dulu.

Sekali lagi tahniaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Kbai.






Banner cute

Assalamualaikum...


Perhatian bagi yang dah letak banner lama azzah.Sekarang azzah dah ada banner baru:




Cantik tak banner kite?.Cantik kan?cantik kan?.Bukan azzah yang buat,ni hadiah dari bloggers MISS ARY.Terimakasih banyak..memang azzah ada niat nak buat banner baru tapi belom ada masa,sekali ada orang bagi..rezeki..rezeki..

Terimakasih sekali  lagi MISS ARY,azzah sangat sangat suka...

Kalau ada yang sudi tepek kat blog,silala berbuat demikian,inform ye....

Kbai.

Tutorial buat tulisan condong(PS)

Assalamualaikum...


Berjumpa kembali dalam blog yang headernya erk!..hi..hi..Kali ni nak buat entry tutorial PS..sebab ada yang tanya macammana nak buat tulisan atau watermark yang condong-condong macam ni:


*Customer punya


Azzah guna PS je..


Pergi ke text/T,


Setting jenis tulisan,size dan warna.



click Create warped text,akan keluar satu pop up.



Pilih style,selalu nak buat condong macam tu,azzah pilih ARC..boleh try-try kat situ nak style apa.


dalam tu jugak kita boleh adjust nak condong macam mana,tengok anak panah.Adjust sampai puas hati.





Dah tu siap dan save.

Macam ni la cara azzah buat,tak tau la orang lain buat macam mana pulak kan..

Selamat mencuba.

P/S:nanti tunggu pemenang Banner GA tu ye..nak join masih sempat.:)













Banner Giveaway by AzzahSaid

Assalamualaikum...


Salam mauliddur rasul semua..sempena cuti yang agak panjang ni,azzah ingat nak buat GA ringkas,hadiahnya pun ringkas.Hari tu kan dah buat doodle GA,dah habis,doodle pemenang pun semua dah bagi.

Ada yang tak menang dan mintak buat doodle GA lagi,jadi azzah buat la lagi cuma kali ni dapat banner gif macam banner GA ni:







Ni nama dia,banner gif sempoi habis,ada awan gerak-gerak gitu..

Ada siapa nak tak?Kalau nak ikut simple rules ni:

1-FOLLOW blog ini
2-LIKE fanpage
3-buat entry dan letak banner kat atas.
4-dalam entry,bagitau nak letak nama apa dan tulisan warna:
NAMA:
WARNA:
tengok contoh banner tu ye.
5-letak link entry kat kotak komen entry ni sahaja.


Tarikh tutup 31hb Januari 2013.
Hadiah untuk 30 yang terawal..yahoooo..
tapi kalau lebih penyertaan,yang lebih tu azzah akan nilai melalui entry menarik.Yang pasti 30 terawal akan dapat hadiah..apa lagi cepat la buat entry.

P/S:Ilham dari banner chibird








Wordless Wednesday:Well....

Assalamualaikum...



via

Well...bla..bla..bla..:D




Free burung hantu sorang sekor

Assalamualaikum...


Silalah membela sorang sekor tapi pastikan jaga dengan elok ye..:)











Inspirasi dari tumblr..nanti-nanti nak bagi freebies kambing,lembu,ayam,itik la pulak..:D

Mesti tonton The Impossible

Assalamualaikum...


Rasa macam lama dah tak update,SUKA la tak update blog lama-lama ni(sigh)..Puncanya ada banyak,antaranya malas,sibuk dan kalau tak sibuk pun gila movie.

Antara movie yang best di tengok masa free lapang dan lemau ialah The Imposible.Sesekali nak jugak merasa review movie.
Apa yang bestnya movie ni ialah ianya kisah benar masa Tsunami 2004 kat Phuket.Tengok trailer ni yang azzah jumpa kat You Tube...









Setakat ni dah 4 kali tengok..maknanya ni ialah filem paling wooooow pernah azzah tengok.Sedih,menangis keluar air hidung ialah antara ciri-ciri yang akan korang hadapi masa tengok movie ni.

Biar azzah review sikit ye..kisah benar 5 beranak yang menyambut cuti Krismas 2004 di Phuket.Malang,tanpa sebarang amaran,tsunami terbesar berlaku masa diorang berehat di kolam renang bersebelahan dengan pantai.Operasi menyelamatkan diri dan mencari ahli keluarga pun berlaku.

Banyak part sedih melalak kat sini..nak feel melalak lebih-lebih baik korang tengok sendiri..Dengar cerita,mangsa-mangsa tsunami yang terselamat ialah antara pelakon-pelakon tambahan.double wow!





Kbai.








Felt craft yang cantik

Assalamualaikum.....



Sekarang famous dengan felt craft ni,azzah pun ada dapat hadiah felt craft dari kawan-kawan blogger.


tapi bukan dapat yang ni la..ni jumpa kat tumblr.








pizza?


telor dan bacon?



wah..comelnya..




Felt broaches


dan paling azzah suka..






kalau dapat buat ni kira bangga habis la ni..comelkan?


Kat page ni pun banyak felt craft yang comel dan cantik..azzah baru siap lukis dia punya cover page..


Banyak hari jugak nak siapkan sebab ada banyak benda kecik-kecik kena lukis..Apa lagi jom la shopping online..jimat masa dan tenaga..:D

p/s:entry promot





Freebies Oyen the cat

Assalamualaikum..


Azzah memang suka lukis dia..banyak post kat page katun dia,jadi azzah ada buat freebies Oyen untuk korang,diinspirasikan dari Pusheen the cat yang famous tu.







GIF






Siap ada gif lagi..ambik la,credit tau.

Nantikan lagi banyak freebies Oyen..
Kbai.:D




Art trade dengan Anis dan Farah

Assalamualaikum....





Dari ANIS..wah,dapat pakai maskara pink gitu..


dan dari Azzah,


Dapat pakai beg Cenel warna pink..:D


Yang ke dua dari FARAH SHAHIRAH..dia buat art trade 3 warna..





dapat phone berbulu mata lentik sakan nama dia..


memandangkan azzah malas nak buat yang 3 warna,azzah bagi yang personal la ye..



harap korang berdua suka..

Kbai..












Free header muslimah yang manis(bersambung dengan body)

Assalamualaikum....


Free header muslimah untuk korang...yang mana satu paling cantik?
















SIZE:width 700,height 400,klik untuk size sebenar.


Ni header bersambung dengan body sebab tu terpaksa letak blockquote.Kalau tak letak blockquote kot-kot korang tak percaya lak tu header bersambung dengan body.

Amacam?cantik tak kita buat header?..buat free dulu,test market orang cakap,sok-sok boleh ambik commission..:
Disebabkan tak ada watermark,kalau nak ambik komen and credit okeh?


Kbai.

Wordless Wednesday-Iglu

Assalamualaikum...














Iglu dari kotak susu terpakai..kreatif!











 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.