Hupdate blog sambil menderma

Assalamualaikum,

Amboih lamanya kita tak hupadate,macam ingat-ingat lupa je ada sebuah belog..:D.Apapapun sekarang blog dah hupdate,tak kisahla entry apapun,asalkan hupdate.Tak de la pakat duk tanya-tanya lagi na.

Sebelum kita buat entry banyak-banyak(kononnya),dan sebagai pemanas dan pemanis bicara orang kata,sempat jugak azzah siapkan benda free ni,ala simple-simple je kan.Sementara menunggu line internet yang terhegeh-hegeh tu sempat jugak buat.Ni nama dia,"cover page  fesbuk kawaii terlampau free punya".






Sebenarnya ada lagi tapi sebab tak sabo sangat nak post,yang dua lagi tu kita buat part 2 la ye..Berkenan?sila-sila ambik buat atap FB..Enjoi!


 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.