Sambungan review tempahan cinta muka buku

Assalamualaikum....


Sebelum ni kan Syafiqah dah tempah doodle cerita dia dengan tunang masa mula-mula kenal,lepas tu dia tempah lagi sambungan kisah cinta dia:






Ni sebelum digabungkan








eh,takkan tak ada dialog?


Taraaaaa...




Dan yang kedua,berlatarbelakangkan court tempat diorang first jumpa,





Masa ni nak isi borang peguambela/peguamcara sebab tu ada kertas putih tu..saja je azzah lukis.Dia nak background court tu azzah yang lukis...ok faing..saya redha melukisnya T_T.

Puas menggugel,terjumpa satu gambar yang menepati standard  la katanya..lepas tu azzah lukis la balik tapi tak lukis semua.Cukup lah bagi orang tahu itu Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur.


Syukur Alhamdulillah dia suka..setel satu kerja.

Kbai.

Tempahan kad raya

Assalamualaikum...



Baru-baru ni azzah diminta designkan kad raya.Ok la kan,asalkan jangan suruh print sebab kad raya azzah sendiri pun blogger SHIDA yang printkan.Terimakasih shida.Nak harapkan sendiri print memang tak la.

Kad raya ni simple je azzah buat sebab dia nak cepat.








Background simple,cukup ada rumah kampung siap dengan lampu kelip-kelip dan tak lupa pelita seketul.

Bersama dengan tuan rumah sepasang suami isteri la sangat kan..






Ingin menempah?.Sila-sila.pm kat page..sempat lagi ke idok?.
Dan tak lupa kad raya kite,design tahun lepas sebab kite tak sempat nak buat baru..jadi yang hado je la buat tatapan..




Ingat nak buat GA,tapi malas pulak nak copy link blog orang,makanya azzah exchange dan bagi kat kawan-kawan bertuah.Maaf la simple sangat ye.


Kbai.




Art trade-Maya Izara

Assalamualaikum.....





Siapakah si gojes ini?..Inilah tuan blog yang sebenarnya hoho..gojes tak kite?Gojes kan kan kan?

Ini sebenarnya art trade dengan MAYA.Berbakat besar adik kita ni,thumb ups adik.Jadi untuk tak mengecewakan mata sesiapa yang memandang,kite pun lukis la segojes mungkin..ni festime tau kita lukis cenggini..





owh..harap sudi menerima.Jom singgah blog MAYA.
Kbai.


Tempahan doodle cinta muka buku

Assalamualaikum...

Lama tak update kan?.Azzah bizi dengan keje dan jugak siapkan tempahan doodle.Tak pernah nak habis tempahan sebab sorang customer bukan satu je doodle dia nak tapi banyak.

Sebab tak nak blog yang satu ni terus menyepi dan tersepi,azzah nak update tempahan doodle yang baru siap.Doodle couple SYAFIQAH ni ada cerita disebaliknya.Dia mahu buat doodle cinta muka buku.Si lelaki add dan gegirl pun confius-confius siapa yang add dia.Lelaki tu bekerja di Afrika Selatan dan gegirl tu kat Malaysia.Sekarang dah bertunang dah,Alhamdulillah.

Nak tengok azzah describekan macammana?





Dan setelah digabungkan













Syukur sangat dia suka.
Pada yang nak tempah,PM azzah kat page.Tapi diingatkan harga yang azzah letak dalam blog adalah harga minima.Lagi banyak benda nak kena lukis,harga tinggi sikit.Harap maklum.

Kbai.








Cara melukis riak muka paling senang abad ini

Assalamualaikum,








Senang ke idok?



Ce teka ni riak muka yang mana satu????


Selamat malam..:D




Update tempahan lama dan baru

Assalamualaikum...


Sebelum ni ramai mintak azzah update pasal  tempahan doodle tapi azzah sebenarnya lebih suka update dalam page je.Tapi disebabkan rasa macam blog ni kurang meriah,azzah tayang beberapa tempahan tapi ownernya banyak azzah dah lupa.

Scroll sampai bawah ye..



































ni yang paling latest 





Amacam?berasap tak jari nak scroll sampai bawah?..Tak sangka pulak dengan hanya bermula dengan doodle-doodle lidi yang macam tak siap tu,azzah boleh lukis sebanyak ni.Sesiapa yang dah lama follow blog ni mesti tau doodle azzah macammana dulu kan?

Ada lagi yang belum siap,kalau nak tengok lagi banyak,boleh menge"like" page kite yew..

Kbai.


Art trade untuk Cik Gadis

Assalamualaikum...


Sebenarnya azzah dah laaaaaaaaaaaaaaama sangat nak balas art trade dia,rasa sangat bersalah sebab tak balas-balas art trade.Ni time-time free sikit dapat la balas art trade.

Art  trade ni azzah dapat dari CIK BEDAK SEJUK aka CIK GADIS,harap awak tak marah kita ye balas sangat lambat hihihi..


Harap awak sudi terima.Nak tengok apa yang dia bagi sila ke blog beliau.Terimakasih.

Pada yang rasa-rasa pernah bagi art trade tu dan azzah tak balas-balas sampai sekarang diharap dapat bagi link entry,Insyaallah azzah balas dalam masa terdekat..kalau lambat jugak tu mintak maaf lagi la sebab kite kadang-kadang bizi  bercandy crush..:D

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.