Selamat hari raya semua



Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidilfitri,maaf zahir dan batin...:D:D

p/s:mungkin design ni akan jadi kad raya untuk tahun depan..almaklum la design tahun lepas dah selamat jadi kad raya tahun ni..


SELAMAT HARI RAYA SEMUA DAN BERHATI-HATI MEMANDU.....

Tempahan kad raya lagi

Assalamualaikum....


Kali ni dari customer tetap azzah,BELLDANDY..








Tak best la kan background putih jew..










Ni untuk cover timeline dia.Background azzah untuk hari raya sepesen je,ada rumah ada pelita,ada pelita mesti ada rumah.Tu tambah sikit pagar kayu,pelita pun ala2 punjut la katanya...


Nak tengok azzah punya design pulak?.Tunggu entry lepas ni.

Kbai.

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.