Tempahan doodle

Assalamualaikum...

HEAD- RM 5





http://sayurlemak.blogspot.com/


HALF BODY-RM 8

http://sayurlemak.blogspot.com/
http://sayurlemak.blogspot.com/



FULL BODY DOODLE-RM10





COUPLE DOODLE-RM 20



COUPLE DOODLE AND BACKGROUND-RM 25










COVER TIMELINE dengan doodle + background




Bermula dari RM 15 dan ke atas,bergantung pada banyak mana doodle dan item yang dikehendaki.Semakin banyak item dan doodle,harga bertambah.




WARNA ARTLINE
Beritahu masa menempah kalau mahu,kalau tak bagitahu,azzah akan buat ikut selera azzah sendiri.






POSTCARD DOODLE





Postcard doodle-RM15







OTHERS(kawaii stuff) RM2 satu barang










Untuk menempah boleh la pm azzah kat fanpage dan bagi detail.Kat situ kita bole bawak berbincang.
Pembayaran buat masa sekarang melalui top up dulu.Contoh doodle terbaru dan commission terbaru boleh tengok di FANPAGE.



Kbai.

















27 ulasan:

  1. weyuuu... confirm rmai yg order nti... gud luck azzah

    BalasPadam
  2. Pengsan :O
    Comel-comel akak buat :D
    Nanti kalau ada poket lebih Zurah tempah yeee ! xD
    All the best akak !

    BalasPadam
  3. syoknya tgok..dh ada katalog lg. ^e^b.

    BalasPadam
  4. comel sgt2..kiut kiutnya..alamak kiut gila..XD

    BalasPadam
  5. akak , cara nak bayar akak tak bagitahupun

    BalasPadam
  6. Awesome lah! nanti nak tempah lah :-)

    BalasPadam
  7. Kak Azzah , saya nak tempah boleh , saya nak full body yang RM4 tu ? Macam mana nak bayar yer ?

    BalasPadam
  8. cantik....tp lelaki xde keR?

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. pakai top up maxis..kalau nak tempah PM azzah kt fanpage ye..

      Padam
  10. Saya nak order untuk title blog saya , boleh ?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.