Banner

Assalamualaikum..






willYOU read THIS?

Nurazizahyahaya

  Sesiapa nak banner dia diletak kat sini,comment di entry ni dan azzah akan pergi ke blog korang untuk ambik banner.


Banner azzah ada di sidebar kat bawah sekali..kalau ada yang dah letak banner lama,boleh ganti dengan yang baru.Yang lama tu macam tak semenggah sikit.



A:kenapa Puan blog letak banner kat bawah sekali?

Puan blog:supaya cik/encik followers dapat berlama-lama kat blog ni..:D







tapi yang ni pun macam tak semenggah jugak..T_T

Kbai.


39 ulasan:

  1. boleh buat banner satu untuk saya??

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya tak ambik tempahan buat banner..tak berapa reti..

      Padam
  2. semua doodle kat sini comey2 belaka.. ^_^

    BalasPadam
  3. eh , banner saya ada ;p
    ingat nak tukar yg tu , cam buruk xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy ambik banner yg ada kt bloglist..nnti nk letak kt menu..

      Padam
  4. semua lukisan dlm blog ni azzah lukis sendiri ker???

    comeyyy2 jer... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye,semua doodle sy nuat sendiri kecuali banner2 tu je..yg tu tuan blog tersebut punya lukisan

      Padam
  5. Letak yang nieza nyer leh?? Nanti nieza letak yang azzah..ni type thru fon

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah cuba letak nieza punya tapi still x leh keluar dia punye gmbar

      Padam
    2. Knape ek..xbley??Nanti nieza kasi link ye..

      Padam
    3. try msk link ni : http://i764.photobucket.com/albums/xx281/ixoriey/banner-nieza.gif

      Padam
    4. Eh..takpe la..nanti nieza buat yg baru :)

      Padam
  6. eh2... cci pun ado.. ehehe.. azzah buat ar banner azzah.. ^_^ leh amik letak kat kat blog..

    BalasPadam
  7. eh2.. ade .. x pasan.. ngee.. ok amik sekang..

    BalasPadam
  8. comel2 semua banner ni... deno takde... tak pandai buat.. huhu :)

    BalasPadam
  9. saya tak pndai nak buat banner la azzah...huhu...nak buat sendiri, tapi..ish...ish...

    BalasPadam
  10. banner comell...fi tak dak banner..haha

    BalasPadam
  11. Leh buat gune photoscape..try..senang je..

    BalasPadam
  12. alahai, cumilnye banner diorang..kak azah punye pon comel

    BalasPadam
  13. eh raihan punya ade kat situ..raihan curi bnner sis jgak lah.

    BalasPadam
  14. Akak ! Saya dah letak akak punya :3
    http://nazurah-offical.blogspot.com/p/exchange-link.html

    BalasPadam
  15. kak azzah. saya da letak banner kak azzah di sini ^_^
    http://notahatipiqa.blogspot.com/p/blog-page_3318.html

    BalasPadam
  16. maaf kak azzah, page piqa ada masalah pulak so piqa tukar link
    and banner kak azzah ada kat sini :
    http://notahatipiqa.blogspot.com/2012/12/exchange-banner_3570.html

    BalasPadam
  17. saya nak , pergi dkt sidebar blog ada banner . terima kasih :)

    BalasPadam
  18. sorry kak banner sebelum ni dah delete , pergi sini http://leon-tree.blogspot.com/ . terima kasih .

    BalasPadam
  19. kira dh letak blog kak azzah kat blog kira kite exchange nyer ;3

    BalasPadam
  20. kak azzah, sya nak exchange juga..banner akak sya dah letak dlm blog..ni linknya : http://cik-jarimanis.blogspot.com/p/friends.html

    BalasPadam
  21. Azzah , please balas . Nak tempah doodle untuk blog kedai baju sayaaa .

    BalasPadam
  22. akak jom exchange banner ^_^ Alja dah letak dlm blog Alja http://www.cahayapermata.my/p/exchange-link.html

    BalasPadam
  23. done letak :) http://mylovelystorysecret.blogspot.com/1999/09/exchange-banner-exchange-link.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.