Episod 1-Shopping

Assalamualaikum...







bersambung.............................................

23 ulasan:

  1. da lama tak shopping baju sendiri, asik beli baju anak2 je>.<... diet jgn tak diet

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. ni masa try la niza..yg canti tapi x sesuai plak ngan badan

      Padam
  3. da lama gak x shopping.. asik anak jerk.. salu gak jd pada cci.. ^_^ ehehe...cuba2 x muat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la..yg kita suka tu la x muat..yg x suka muat lak

      Padam
  4. suka tgk smua doodle yg azzah buat..^_^
    kalau sudi join la GA ni..:)

    http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/segmen-2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx..insyallah kalau sempat nnti azzah join..

      Padam
  5. jumaat ni baru nak gi shopping...heheh

    BalasPadam
  6. selalunyer sue cuba dulu sbb bdn nie kdg2 kecik kdg2 besar...dah tak tahu pakai size apa...L @ M???!!

    BalasPadam
  7. saya pun, T_T. cuba2 asik longgar.. tak sesuai. kurus keding sgt pun masalah gak ni. moral of the story : _____ (fill in the blank) XD

    BalasPadam
  8. pulak dh...berat naik dh ke??ke makin tinggi??

    BalasPadam
  9. HEHE ada pengalamn ker cm ni? hehe

    BalasPadam
  10. haha..kelakar..
    tu la...excited sgt tgok bju cntik..xtry dh padan ke x :p

    BalasPadam
  11. saya selim melim lagi...hehe...

    BalasPadam
  12. bese lah cmnie..menci tau. hukhuk

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.