Hadiah doodle untuk pemenang GA

Assalamualaikum..




Azzah ada jadi penaja untuk satu GA dan sekarang GA tu dah pun tamat,da ada pemenang pun.Azzah taja 2 doodle untuk pemenang,pemenang untuk tempat kedua.


Untuk Nurfarah,ni ada 2 doodle untuk awok.Maaf kalau doodle nya tak sesempurna mana..masa tengah malas ni buat.Harap awok redha menerimanya..:D
Pada yang lain jangan COPY please..




Nota penuh kasih sayang-Sesiapa nak azzah jadi penaja GA/contest wateber,dipersilakan pm kat pesbuk page okeh?.






jemput2







9 ulasan:

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.