Doodles commission untuk bulan Oktober

Assalamualaikum...




Iklan sat..boleh tengok harga kat SINI dan kalau dah decide nak tempah,pm azzah kat  SINI(fesbuk page).
Doodle kat atas semua design yang azzah buat untuk customer.Terimakasih sudi tempah dengan azzah.

Suka tau ambik tempahan sebab boleh tambah top up dan duit belanja even tak banyak.Nak harap duit churp-churp rasanya macam jauh panggang dari api..tapi kalau sudi klik la jugak dua puloh sen(tak malu)..hi..hi.

Kbai.




13 ulasan:

  1. Comel.nieza pon terasa nak amik tempahan jugak..tapi de ke yg sudi

    BalasPadam
  2. mesti ada,ambik tempahan ni mcm kita asah lagi bakat terpendam kita ni..

    BalasPadam
  3. maju dah kak azzah. dh dpt tempahan. tahniah kak! sorry lama dh x singgah :)

    BalasPadam
  4. moga terus maju dalm bisnes doodle..hihi..

    comel sangat doodle azzah ^_^

    BalasPadam
  5. comeynya doodle akak! moga terus maju lagi kak yer..

    BalasPadam
  6. teringin juga nk buat comission, tp xlarat~(sb bz tdk djgka xD) anywy kak azzah, moga murah rezeki selalu, amin~ :)

    BalasPadam
  7. byk la job azzah bulan nie...ramai yg nak tempah doodle

    BalasPadam
  8. YA ALLAH! comelnya akak buat! Kalau ada GA lukis doodle paling cute, saya yakin, akak JUARAnya!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.