Art trade doodle 3 warna kini dibuka

Assalamualaikum.....





Agak skema tajuk tu tapi TENG TENG TENGGGGGGGGG....apa tu?





Hari ini 07/07/2012,jam 00.35 azzah lancarkan art trade doodle 3 warna.Ter buka untuk sesiapa yang berminat.Sebenarnya nak update esok siang je tapi kot la kan esok berubah fikiran pulak,tu yang publish malam ni..

Idea ni pun tak sengaja..seperti biasa sebelum tido,pi tumblr dulu jengah kawan-kawan tumblr,ternampak post lama art trade macam ni..apa lagi terus la otak ni keluar mentol..ting!,nak jugak buat macam tu..

Syaratnya senang je,lukis doodle..apa-apa je..tak kisah la kucing ke,penyu ke atau orang,asalkan ada 3 warna termasuk hitam dan putih.Maknanya kena tambah 1 warna lagi untuk cukupkan 3 warna..contoh kat gambar azzah buat tu dan ni lagi satu contoh:





3 warna kan?oren cerah,oren gelap sikit dan putih..faham?senang kan?.Siapa nak art trades doodle 3 warna dengan azzah dialu-alukan..




p/s:kalau nak art trade personal pun boleh jugak.


UPDATE

Art trade maksudnya kita bertukar-tukar doodle..korang lukis doodle untuk azzah dan buat entry di blog korang,lepas tu mention kat azzah.Sebagai balasan,azzah pun akan buat benda yang sama,macam sistem barter..:D


Nak tengok art trade yang azzah dapat?



ART TRADE PERSONAL 


from-DYSHA





ART TRADE DOODLE 3 WARNA


from ANNIKA

from RAIHAN




from  RIEN


from nieyxzha









from AZHUNK



From CCI


Tolong JANGAN COPY 








57 ulasan:

  1. comel kak azah =)

    nis dah jarang melukis skrg

    haishhhh

    BalasPadam
  2. interesting^^
    nanti ary pk^^

    BalasPadam
  3. nak trade..^^

    1st time nie..

    BalasPadam
  4. interesting.. wanna join la.... ada due date x???

    BalasPadam
  5. macam best ni! heeee... kena lukis eh?

    BalasPadam
  6. http://anorawxia.blogspot.com/2012/07/art-trade-with-azzahsaid.html

    :)

    BalasPadam
  7. @◕ Kawaii D Y S H A ◕tak de duedate..bila rajin kita buat la..

    BalasPadam
  8. alaaa... jijah xpandai buat la sis..huhu xleh nak join..

    BalasPadam
  9. dah siap..ngee..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/art-trade-with-azzahsaid.html

    BalasPadam
  10. rajinnya kak azzah ni..fiza takde masa nak buat kak..aktiviti seni terbengkalai seketika..beri laluan pada urusan kerja.^__^

    BalasPadam
  11. http://www.rienrose.com/2012/07/art-trade-with-azzah.html

    dah join! hehehe

    BalasPadam
  12. Kak Azzah. boleh terangkan art trade tu ape? Wieya tak tahu ? hihi

    BalasPadam
  13. @dhia adawiyahdya tak tau yek?nanti tengok entry ni lagi ye..k.azzah edit jwp soalan dya

    BalasPadam
  14. trade dengan azzah :-) http://kay-akam.blogspot.com/2012/07/art-trade-doodle-3-warna-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  15. nice..tapi NAL tak pandai nak buat..kalau ada tuto boleh la try2 buat..

    BalasPadam
  16. join jugak lah huhuu ;)

    http://www.azhunk97.com/2012/07/art-trade-with-azzah.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum.

    yeayyy , Amal joined !

    http://applehijaulife.blogspot.com/2012/07/art-trade-doodle-3-warna.html

    *first time buad ni*

    done follow here kakak cntik :)

    BalasPadam
  18. tatadaa... sekian terima kasih. x)


    http://beescolor.blogspot.com/2012/07/art-trade.html

    BalasPadam
  19. wahh menarik! nak ber-artrade jugakk! :D

    http://penmarkerpink.blogspot.com/2012/07/art-trade-doodle-with-kak-azzah.html

    BalasPadam
  20. join

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/07/so-kawaii-sushichan-art-trade-3-warna.html

    BalasPadam
  21. http://arisyalee.blogspot.com/2012/07/art-trade-doodle-3-warna-kini-dibuka.html

    BalasPadam
  22. DONE follow!n JOIN!
    thnx :)
    http://nurintanafiqah.blogspot.com/2012/07/art-trade-doodle-by-azzah.html

    BalasPadam
  23. Salam. Hai Azzah. Shu join! ^^

    http://mung2.blogspot.com/2012/07/art-trade-with-azzah-sayurlemak.html

    BalasPadam
  24. Salam kak!!!

    saya join doodle trade akak... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2012/07/art-trade-with-azzahsaid.html

    BalasPadam
  25. akak..nak join jgk !!

    http://nunaohnuna.blogspot.com/2012/07/art-trade-doodle-3-warna.html

    BalasPadam
  26. Tak tau nak paste kat mana. kat sini ke?

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/07/art-trade-3-warna-1-doodle-master-chef.html

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum akak..Saya join jugak ni.Tapi,jangan terkejut tau kalau xcomel..hehe :)
    http://solehahgirlz.blogspot.com/2012/08/art-trade-doodle-with-azzahsaid.html

    BalasPadam
  28. salam kak azzah :)

    sayalah org yg memandai2 tinggalkan link art trade kat cbox smpai tak berbalas xD

    biasalah org baru kan ?
    anyway, sebagai tanda maaf, saya buatkan yg baru :)

    http://be-readers.blogspot.com/2012/08/art-trade-with-azzahsaid.html

    jangan merajuk eh ? ^^

    BalasPadam
  29. dah buat akak....harap akak suka :)

    http://zakie11.blogspot.com/2012/10/1st-art-trade-bersama-blogger.html

    BalasPadam
  30. http://sjanelf.blogspot.com/2012/10/art-trade-doodle-with-azzah.html

    Jangan terkejut tgk saya nye doodle. XD Munkin burok atau simple sangat XD. Nis buat doodle dgn hati yg ikhlas. Azzah bolehlah komen pasal doodle tu XD

    BalasPadam
  31. http://blogbudakkeci.blogspot.com/
    huhuhu sori klau buruk kak azzah

    BalasPadam
  32. sori klau buruk kak azzah http://blogbudakkeci.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. HuhHu tak sehebat kak Azzah :)
    http://sirambotmaggi.blogspot.com/2012/11/art-trade-with-azzahsaid.html

    BalasPadam
  34. hehehehe.. comel tak ??
    http://simpledayang.blogspot.com/2012/11/art-trade-dengan-kak-azzah.html

    BalasPadam
  35. http://itsmeifah.blogspot.com/2012/11/art-trade-with-azzah-said.html

    BalasPadam
  36. Nak art trade! :)

    --> http://budakmulutsenget.blogspot.com/2012/11/art-trade-with-kak-azzahsaid-sayurlemak.html

    BalasPadam
  37. soofiyah buat art trade personal..
    http://ain-soofiyah.blogspot.com/2012/12/art-trade-with-azzah.html
    minta maaf x lawa..

    BalasPadam
  38. Art Trade dgn akk...

    http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2012/12/art-trade-for-sis-azzah.html

    BalasPadam
  39. Ni art trade dari saya. Harap sudi terima. :)

    http://belogfarr.blogspot.com/2013/01/art-trade-doodle-3-color-with-azzah.html

    BalasPadam
  40. nak juga... tapi saya ni tidak pandai lukis...

    BalasPadam
  41. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/art-trade-with-azzah.html

    untuk Azzah..

    BalasPadam
  42. art trade untuk azzah.. maaf.. aien baru belajar..

    BalasPadam
  43. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  44. art trade with azzah :)
    harap suka :)

    http://www.arifstory.com/2013/02/art-trade-with-azzah-said.html

    BalasPadam
  45. saya nak pun art trade sama azzah..
    Click:

    http://faradina-fazira-art.blogspot.com/2013/04/art-trade-with-azzah-sayur-lemak.html

    hope u like it ^^

    BalasPadam
  46. http://izza-sakura.blogspot.com/2013/07/art-trade-bersama-azzah-said.html kak,jom singgh

    BalasPadam
  47. Macam terlewat jer..harap kak Azzah sudi terima.
    Terima kasih yer :)
    : http://alessiaroses.blogspot.com/2013/11/art-trade-with-azzahsayur-lemak.html

    BalasPadam
  48. harap kak azzah sudi jenguk..hehe
    http://alessiaroses.blogspot.com/2013/11/art-trade-with-azzahsayur-lemak.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.