Art trade dengan Ary

Assalamualaikum...

Blogger ni dulu azzah ingat lelaki sebab ada unsur-unsur brutal dalam blog dia dan lukisan dia..tapi bila diselidiki rupanya dia gegirl yang ala-ala brutalnya..

Nak tengok apa azzah dapat dari ARY?





Jenuh jugak nak lukis apa supaya sesuai dengan imej ala-ala brutalnya tu..banyak hari jugak fikir,hari ni baru dapat idea..tu pun spontan je idea ni datang.

Maka terhasil la






doodle BATMAN(kot) untuk ARY


Hope dia suka..terimakasih sudi art trade dengan azzah.

Bagi sesape nak art trade macam ni,boleh la korang klik kat banner azzah yang baru buat tu..tak kesah samada nak art trade personal atau 3 warna(cakap je 3 warna,selalunya terlebih satu..)dan boleh la attach gambar korang kat page FB azzah atau group Dudel Doodles(yang belum join.boleh la join..link tengok kat sidebar ye..)

Sekian.

P/S:nanti azzah akan update semua doodle art trade dari azzah..


9 ulasan:

  1. cci pon ingat camtu gak... eheheh.. ^_^ cute la batgirl tu.. ^_^

    BalasPadam
  2. hahaha.. brutal yg comel! :D

    BalasPadam
  3. yoo..batman dark knight..^^

    blog bckground dah lain lah..

    BalasPadam
  4. ala batgirl ni. bleh ke nak lawan penjahat? haha..
    nnti penjahat pn x smpai hati nk pukul. comel sgt :P

    BalasPadam
  5. jijah suka batgirl ni..cutenya...

    BalasPadam
  6. cun lah weyhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~~
    HAHAHAHAHAXD
    Tq Azzah^^

    BalasPadam
  7. comel je batman pakai lipgloss dengan blusher..huhu

    BalasPadam
  8. sangat super comel! grrrr... geram betul! comel!!! :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.