Hadiah untuk pemenang

Assalamualaikum...



Dari entry semalam,saja je suka-suka buat ala quick contest..dan pemenangnya:





                                                   tennngreeeeeeeng!










CIK PUAN AZIZAH atau jijah

Herm bertuah jijah ni,selalu je menang..dan hadiahnya ialah:





teeenngreeeeeng lagi!







Jijah pernah minta doodle preggy cam DINI hari tu tapi sebab jijah belum pregnant lagi,kita tunggu la dia pregnant dulu baru bagi doodle preggy..:D.


Orang lain jangan ambik tau,tu jijah punya..nanti ada masa azzah buat quick contest camtu lagi.

Sekian.










11 ulasan:

  1. Wah, rajin nya buat doodle :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulilah rezeki lagi... suka betol! tenkiu sis.. ingatkan jawapan slah haritu..hehe

    cumelnya...i like! tq so much sis.. InsyaAllah kalau ada rezeki nanti leh guna doodle preggy pulak..hehe

    BalasPadam
  3. tahniah pada pemenang..ca termiss la.hehe

    BalasPadam
  4. cantik. tahniah kak jijah :)

    BalasPadam
  5. comelnya.. congrates.. :)

    BalasPadam
  6. wah... lawanya doodle... tahniah buat kak jijah... errr... tak perasan pula ada contest kat blog ni... huhu

    BalasPadam
  7. comel2..^^

    tahniah buat pemenang..

    BalasPadam
  8. comel nyer

    kalo nak order header bole ke yang

    BalasPadam
  9. comey comey comey lotte org ganu kate.. hehe.. rugi betul deno terlewat..

    BalasPadam
  10. Ala..tak sempat nak join..rania demam so tak bw 2 arini..:(

    BalasPadam
  11. @alinac lover:azzah tak ambik tempahan header,tak reti sangt la dear..kalau doodle family ok jer..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.