Art trade dengan Dysha yang comel gebu

Assalamualaikum....



Azzah di ajak art trade dengan DYSHA yang sangat kawaii,nak tau macammana azzah sebut kawaii?..try ni,pejam mata,bukak mulut lebor-lebor dan sebut sepatah-sepatah..KAAAWAAAIIIIIIIII!

Ok,fine,melalut.

Disebabkan azzah dah siap doodlenya,tanpa malas-malas terus publish kat sini..harap KAAAAWAAAAIIIII macam dysha.(macam ada unsur membodek kat situ..):D




jangan ambik tau,ni dysha punya..


Kalau nak,jom kita art trade..

Sekian.





Small_18k-rose-gold-plated-angel_s-wings-necklace-rm300





11 ulasan:

  1. Btw, I amik doodle you haritu then buat header. hihi. tq so much syg :)

    BalasPadam
  2. @Rara NasihaWelcome rara..thanx sudi ambik

    BalasPadam
  3. lama tak wat art trade nih...
    x sempat nak buat dah skang :)

    BalasPadam
  4. cantikkkk! eee geram tengok :D

    BalasPadam
  5. alolo tomei tomei... cptnya bt..tq dear azzah.. so kawaiiii

    BalasPadam
  6. lama tak singgah sini, slmt pagi..
    cantik doodle tu..

    BalasPadam
  7. makin cun doodle akak..da lama ca xdtg sini.. nak ak doodle..hehe

    BalasPadam
  8. geramnye tengok doodle ni! grrr.. nape la deno tak pandai lukis mcm ni? grr.. nak satu? hehe.... :)

    BalasPadam
  9. Tringin nk buat art trade with both of you tapi korang sudi ker? Dodol nieza cikai-cikai aje

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.