Petua hilangkan jerawat

Assalamualaikum....







Selamat mencuba..Insyaallah berkesan.










23 ulasan:

  1. tutup dengan plestik giant confirm berkesan..hihi

    BalasPadam
  2. kayu manis pun boleh hilangkan jerawat ek...x tahu pun

    BalasPadam
  3. yg last tu memang owsem! hahaha

    BalasPadam
  4. nk sarung kepala kita ngan plastik hitam ke last sekali tu.. hehehe.. thankz kongsi petua ni ek :)

    BalasPadam
  5. cara 4 tu konfem jadi.hahaha

    BalasPadam
  6. hahaha ;) cm lawak je la . cre yg last tu la yg paling best ;)

    BalasPadam
  7. cara 4 tu sgt berkesan hahhaha

    BalasPadam
  8. penah cuba cara 2 n 3 tp cara 4 xkuar uma pun xpa..huahua

    BalasPadam
  9. cara ke 4 memang jijah buat.. haha duk rumah jelah.. tapi selalu buat pakai kayu manis.. hilangkan parut juga!

    BalasPadam
  10. lau tutup ngan plastik smpah lg berkesan . hehe

    BalasPadam
  11. haha...cara 4 tu terbaek lah ! XD

    enciksyazwanpunyablok.blogspot.com

    BalasPadam
  12. huhu.. pernah try cara ke2 masa jatuh basikal dulu.. ok, berkesan jugak.. lagi satu, kalau kaya boleh asah emas asli and letak kat muka.. berkesan!!
    tapi paham2 la, harga pun cantikkk

    BalasPadam
  13. tutup muka gan platik gaint..hehehe.ad je azzah ni :)

    BalasPadam
  14. hahaha...cara last paling style...

    BalasPadam
  15. pegi farmasi beli ubat jerawat. :)

    BalasPadam
  16. hihi comelnye....cara 4 plg berkesan^^

    BalasPadam
  17. salam..
    maaf mengganggu hehehe
    jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
    hadiah sungguh lumayan..
    ape lagi jom jom jom

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

    BalasPadam
  18. hehehe..paling mudah yang last sekali tu..lawak lah kak.

    BalasPadam
  19. cara no 2 tu pernah cuba. pedih dia, ya ampun. sampai merah2 jadinya muka. huhu.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.