Freebies untuk cikgu cikgi

Assalamualaikum...








Bukan yang tu freebiesnya,tu drama singkat sebelum cuci mata dengan freebies.Sebenarnya ada blogger request doodle cikgu,harap eca dan yang lain-lain boleh terima doodle cikgu versi azzah ni.Eh,eca mintak doodle cikgu pakai baju warna pink tapi azzah buat pakai tudung pink pulak..ala..sama je la kan..he..he.













Nampak innocent je cikgu-cikgu ni.Semua tak ada watermark dan semua transparent.Korang boleh edit letak nama kat nametag tu dengan photoscape..enjoy la ye..

p/s:setiap kali lukis mesti muka doodle berubah-ubah..tak paham!

campaign imagecampaign image









29 ulasan:

  1. cikgu comel..curi satu buat koleksi.

    BalasPadam
  2. salam dgn sy setiap kali lukis akan berubah2..takpa.comel..

    BalasPadam
  3. Hihi comel je doodle tuu! :D

    BalasPadam
  4. salam...azzah, lama tak jenguk sini.. pandai azzah lukis doddle... ^__^

    BalasPadam
  5. cikgu praktikum tu .. muda2 lagi.. haha

    BalasPadam
  6. cikgu laki2 takde? wahaha :p

    BalasPadam
  7. olololo..comelnye cikgu cikgi nie.

    BalasPadam
  8. nampak baik plak cikgu-cikgu kat ats ni...muke bulat mcm malu2..tp cikgu kompem tegas punyer..luaran je tu.eh?!plak dh melalut..hahaha

    BalasPadam
  9. alohai comeynya cikgu2 ni.. kalau nurse mesti susah nak doodle kan sis.. hahaha :p

    BalasPadam
  10. thanks akak.hehehe.baru perasan ne :)
    nnti eca ambil letak kat blog ;)

    BalasPadam
  11. nak amek boleh? nak buat DP kat fb

    BalasPadam
  12. comel cikgu2 ni... apa kata azzah buat cigu matematik, cikgu bm, cikgu bi, ustaz, ustazah dan cikgu sukan? mesti comel2... hihi...

    BalasPadam
  13. cikgu nampak malu2 he3...karangan kt ats tu kelakar he3..

    BalasPadam
  14. nak2.. hehe.. dni kan cikgu :D

    BalasPadam
  15. minta izin nak ambil satu yer..

    BalasPadam
  16. ayu2 sume cikgu tu,,amik satu ye nak tungkn dngn abg saye,,hehehe

    BalasPadam
  17. kakak c0mel kite mintak izin curi 1 nyer

    BalasPadam
  18. kakak , saya nak ambil satu yer .

    BalasPadam
  19. Hi Azzah. Akak amek satu yer. Tenkiu!!

    BalasPadam
  20. kak azah sye amek ye..nnti sye credit dkt akk.

    BalasPadam
  21. azzah.. deno amik satu ya.. deno dah kreditkan utk azzah :)

    BalasPadam
  22. kak azzah saya amik beberapa doodle cikgu ni ye..

    BalasPadam
  23. salam azzah,sy ambil 1 ye.so cute :)
    tq

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.