Doodle dan header untuk bakal ibu

Assalamualaikum...


Beberapa hari lepas azzah dapat mesej kat FB dari DINI nak tempah doodle dan header,tapi azzah tak ambik/belum ambik tempahan doodle atau header atau edit blog.Tak ambik sebab doodle azzah biasa-biasa je pon.

Pasai edit blog azzah ada jugak ambik tapi secara personal,maksudnya #suka-sukahatisayanakeditbilapun#...he..he..maksudnya lagi,bila diorang edit tak jadi atau cuba tutorial tapi hampeh tak jadi,diaorang akan inbox azzah kat FB untuk mengadu domba.

Ada jugak yang nangis tersedu sedan(ok,tipu!)mintak edit blog nak yang sebijik seketul serupa dengan sipolan-sipolan.Jadi azzah cuba la edit serupa sebijik dan seketul cam sipolan sipolan tu jugak tapi due datenya #ikutsukahatisaya# la lagi:D.

Fuuhh,panjangnya mukadimah..


Back to topic,azzah dah buat doodle untuk DINI,sebab dia mengandung,mintak pun doodle mengandung lah..











Harap suka la ye..Insyaallah bulan depan azzah akan bukak tempahan doodle tapi header mungkin tak la sebab azzah kurang reti nak buat header ikut kehendak orang.Ikut kehendak sendiri laju la..

Ada yang nak doodle free lagi tak?.Sebelum tempahan dibukak baik korang mintak sekarang..nanti-nanti dah kena bayar.^____^

Untuk dini,ambik la ye..sorry kalau buruk.:)



campaign image






19 ulasan:

  1. this is so cool la kak azzah :D

    BalasPadam
  2. alahai comeynya sis...nanti kalau jijah preggy nak satu boleh tak?..

    BalasPadam
  3. ohsem, kombinasi warna dan font yg seswai!

    BalasPadam
  4. @Anisa Hang Tuahthanx anis..sayang anis ketat2..:)

    BalasPadam
  5. @azizah :):boleh jijah..cepat2 nandung..:)

    BalasPadam
  6. cantik la.. doodle mengandung pun still boleh jadi ayu lagi.. akak, sarah ade jugak ambil doodle akak buat DP fb.. hehe

    BalasPadam
  7. SANGAT NICE DEAR! amik tempah ke? aish nak order leh? hehe.. boleh la boleh la.. :D :D

    BalasPadam
  8. @Cik Aish:bulan depan baru ambik tempahan aish...

    BalasPadam
  9. comel nya. nak jugak boleh.^^

    buatkan doodle gadis bercermin mata..hehe. thanx kak azzah.

    BalasPadam
  10. comel je..hehehe.. baik sungguh puan azzah ne.. azzah skang kt jb ke kt perlis??

    BalasPadam
  11. cantik! :') nanges ooo tengok.. tq azzah... nak pasang kat blog skangggg jugak :D

    BalasPadam
  12. lawa doodle2 azzah.....pandai betul azzah lukis

    BalasPadam
  13. teringin nak satu juga versi pakai jersey chelsea :)

    BalasPadam
  14. comelnya doodle pegnen.. hheee

    BalasPadam
  15. nak satu boleh tak sebb comel sesangad

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.