Definasi tudung bawalku-freebies doodle

Assalamualaikum....


Ishk,ada yang mintak freebies doodle shawl la..problem besar nih sebab azzah memang tak reti lukis doodle pakai shawl.Kebanyakkan doodle azzah jarang pakai shawl,semua tudung biasa.Bukan tak pernah try buat doodle pakai shawl,



Yang ni sebenarnya try buat doodle shawl tapi tangan tepu terus tak jadi..kaler-kaler jadi cam ni pulak,main-main lagi kaler bagi jadi serius dan buat doodle quote serius macam tu..tak sangka pulak asalnya doodle yang tak jadi,ramai jugak yang reblog quote ni kat tumblr..




Untuk tak menghampakan orang yang mintak doodle shawl tu(tak ingat siapa,dia request kat chatbox,malas nak godek),azzah dah buat frebies doodle pakai tudung bawal!My feveret...yea..yea..*sambillompattinggi2*.








Azzah pemakai tegar tudung bawal.Walaulpun kena iron setiap kali nak pakai tapi tu menunjukkan kita ni rajin dan teratur kan..kalau tak tau nak match kan dengan baju kaler apa,rembat je warna itam atau putih..iron,kelepet,pin and go!


Sekarang cara pakai tudung bawal dah berubah,lagi kemas dan tak payah risau kelepet tudung berubah..nak-nak muncung kat depan..tak payah nak cari ira kain bagi tak berkedut kat depan lagi sebab




Tengreng !




Lagi selesa dan kemas sangat..selalunya tudung awning tu azzah pakai yang itam atau dark coklat..kalau pakai tudung bawal kain kasa yang jarang tu pun tak perlu risau sebab kat dalam dah cover.

Siapa lagi pemakai tegar tudung bawal?Hi 5!

P/S:eh,freebies tu save image ye..timakaceh.









19 ulasan:

  1. woa.. makin ohsem azah punye doodle..

    BalasPadam
  2. saya pemakai tegar tudung bawal... hehe... ekceli malas nk buang masa nk lilit2 shawl bagai. sbab susah nk mjadi tiap kali lilit. last2 rembat tdung bawal jgak. x sampai 5 min pn leh siap. :)

    BalasPadam
  3. @haslinda,betul tu linda,samalah kita

    BalasPadam
  4. lini skang pun dah mula pkai tudung bawal semula....rasa selesa pakai tudung bawal.....suka tudung warna itam gak..sedang nak mix n match

    BalasPadam
  5. dulu rajin pakai tudung shawl sebab rajin iron.. skrg malas la sis.. senang tudung sarung je..hehe ape2 pon tudung bawal lebih nampak ayu..

    BalasPadam
  6. kreatifnya azzah. saya saya suka pkai tudung bawal jugak. :)

    BalasPadam
  7. sy langsung xreti pakai shawl kak. pakai tudung bawal je dr dulu smpai skrg. eehehehe

    BalasPadam
  8. semua comey2.... suke sgt! :)

    BalasPadam
  9. Peminat tudung bawal sejak zaman Universiti lagi... :)

    BalasPadam
  10. awakkk comel nyee . buat kan satu tokk ainnn!

    BalasPadam
  11. iera pong tudung bawal jd pilihan =)

    BalasPadam
  12. Akak,saya amik satu yg warna hijau tu..terima kasih :D

    BalasPadam
  13. perghhh,,cun2 seyh kat sini amik satu ye,,yg wane itam tu la,time kaseh

    BalasPadam
  14. awakk. kita amikk 1 ye :) masyehh

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.