Iklan kelakar sepanjang masa

Assalamualaikum....






















Ha..ha..iklan ni tengok banyak kali pun tetap kelakar.


















16 ulasan:

  1. mak saya kata iklan pengotor...haha

    BalasPadam
  2. waalaikumussalam kak. hahaha. iklan th mmg lawak dan sedap :)

    BalasPadam
  3. hi thanks sudi singgah blog saya sudi sponsor untuk GA saya??

    BalasPadam
  4. iklan ni mmg kelakar! kalau deno tengok ngan kakak, mesti dyk gelak sama2.. hihi :)

    BalasPadam
  5. @SYAFIQA:Insyallah nanti sy fikirkan...

    BalasPadam
  6. slalu pk mcmana la die sumbat corntos tu bnayak kat mulut die.. btw corntos xsedap pun

    BalasPadam
  7. tahu takpe..memang lawak kan..lelaki tu ingat die je pandai buat.sekali perempuan tu buat pingsan terus..haha

    BalasPadam
  8. suka tgk iklan ni. hahahaa

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..kalau sudi bolehlah sponsor GA yang akan dianjurkan di http://nur-fatihah-bt-jakfar.blogspot.com/2012/06/pencarian-sponsor.html

    BalasPadam
  10. suka jugak iklan ni..lawak je...hahahahaha...
    comey doodle tuuu :D

    BalasPadam
  11. hahaha.
    doodle tu je comel..
    hihi

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.