Perkara yang selalu terjadi

Assalamualaikum...






Fuuuuuu...hak..hak.



20 ulasan:

  1. ada kalanya betul jgk.....masa duk ofis saya selalu silentkan phone sbb bos x suka klu main phone masa keje, masa time keje la berderu2 org call tp bila kt umah ....hampeh xde pulak yg nak bergosip

    BalasPadam
  2. time hanset mati lg bnyak org call

    BalasPadam
  3. nampak tak permainan dia di situ. ehehe.

    BalasPadam
  4. betul2 azah..pernah terjadi..

    BalasPadam
  5. haha..kalau raihan silent mode atau tak..tepon mmg senyap je. forever alone..bhaha~

    BalasPadam
  6. Selalu sangat jadi camni :D

    BalasPadam
  7. kalau saya lain pulak.
    time ade kedit, tak sorang mesej atau kol saya
    bila kedit belambak, xde pulak orang nak mesej or kol..

    hesh.. -_-

    BalasPadam
  8. hehe..selalu terjadi..tensen je kan kak.

    BalasPadam
  9. Sala.

    Kan kan? Hakhak..pastu kalau time kena missed call tu, kena sound. lagi geram.

    BalasPadam
  10. betul sgt2.. tu sebab nset jijah kena pegang je..kdg2 hubby call xdengar habis kena leter..huuhu

    BalasPadam
  11. kihkih~

    kalau nset ruzz kan, silent ke loud ke, same je. tetap tak bunyi. bukan org penting katakan. kahkah!!

    BalasPadam
  12. Hanya Maxis dan Celcom sayang saya... depa selalu text saya dan MMS jiwang jiwang ke saya.. saya terharu.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.