Kenapa saya sayang awak?

Assalamualaikum......







Jumpa status ni dari minggu lepas kat FB,kalau tak silap Bro Framestone yang post(mintak halal ye Bro..).Nampak cam romantik,terus terbayang-bayang kat kepala dan hari ni baru buat doodle.Romantik ke idak?

p/s:ramai betul mintak freebies doodle..Insyaallah azzah akan buat tapi kena bersabar la ye..



18 ulasan:

  1. hehhee...sweeett sgt sgt kak azzah :)

    BalasPadam
  2. @Ardini Humaira,boleh dini,request kat fanpage atau kat shoutbox je ye..

    BalasPadam
  3. hihihi..alahai.comel gitu. tak nak bgitau nnt org curik :)rajin sungguh azzah ni..

    BalasPadam
  4. aah , sgt sweet. nak doodle jugak blh ? kpop doodle ":p

    BalasPadam
  5. teringat masa bercinta semuanya manis2....

    BalasPadam
  6. ingatkan real..mmg romantik giler la

    BalasPadam
  7. alahai... sweetnya sis..geram tol!

    BalasPadam
  8. sooo sweet ayat dia..terus cair..hihi..

    BalasPadam
  9. alolo~~

    mentik habis la ni? kihkih

    * comel doodle ni!

    BalasPadam
  10. ahaks.. gegula sungguh..

    BalasPadam
  11. addicted ngan art akak !! Hehehehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.