Cari benda tersembunyi

Assalamualaikum....






Akan berlaku dalam satu hari,hari paling malas nak update dan bw,maka semalam la harinya.Sekali bukak fb,ada je mesej masuk tanya pasal tempahan doodle..Alhamdulillah,walaupun belum bukak tempahan tapi dah ada yang bakal menempah..

Sekarang azzah tengah buat doodle free untuk kawan-kawan tapi sekarang doodle free dah ditutup..nanti-nanti tunggu je azzah bagi freebies ok.


Sekali baca komen,ada yang ajak art trade..fuh..laju je tangan buat art trade dulu.Siapa?tunggu next-next entry sebab doodlenya dah siap,entry je belum siap lagi.

Juga azzah bakal jadi sponsor untuk beberapa GA,dah start GA nanti azzah promote kat sini..manatau ada rezeki dapat hadiah dari azzah..ada sesiapa lagi nak azzah sponsor GA?,kita sembang kat fb ye..


Tu je nak update..eh,lupa,cuba korang cari apa benda tersembunyi kat gambar atas..orang pertama dapat teka,akan dapat doodle istimewa..ingat,komen pertama dengan jawapan betul je dapat doodle..cepat-cepat.:D

UPDATE
dah ada pemenang!







campaign imagecampaign image

7 ulasan:

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.