Freebies kucing yang can do la..

Assalamualaikum.....


Tajuk memang childish..whatever la kan,asalkan permintaan peminat(*buweek!),dapat ditunaikan.





Saya suka kucen hitam...





dari jauh yang ni nampak macam anak lembu pulak..ke azzah salah lukis ni..


Tak ingat siapa yang mintak kucen ni di freebies kan.Kalau nak ambik,ambik la buat apa-apapun.Semua transparent..azzah rasa buat header bersambung,boleh tahan ni.

Lepas ni azzah akan buat satu page untuk letak semua freebies doodle.Siapa nak mintak doodle apa-apa boleh lah komen kat situ atau cbox ye..tapi azzah buat yang simple-simple je.Sekarang tengah men*struggle* kan diri buat doodle kpop..boleh buat tapi doodle separa lidi la..ha..ha..


Sekian.






22 ulasan:

  1. comeynya... sekali tgk macam pikachu pulak sis.. huhuhu

    BalasPadam
  2. alahai cutenye..si obses kucing dtg hambik kucing-kucing ni..;p

    BalasPadam
  3. comel comel.chubby kucingnya..^__^

    BalasPadam
  4. lembu kacukan kucing pun ok ape :)

    BalasPadam
  5. waaaaaaaa..sangat comel itu kucim :)

    BalasPadam
  6. olo comel2 nya.... kucing deno yg nama comel dah besar dah... :)

    BalasPadam
  7. wah comelnye! dhla sy suke kucing. hehe :)

    BalasPadam
  8. Wahh..comeinya.. hehe :) nice one ~ :D

    BalasPadam
  9. kreatif betullah.. comel sangat kucen2 nye :)

    BalasPadam
  10. comel laa! yg tompok2 tu!

    BalasPadam
  11. chomelnya..fiqah ambil yer.. (:

    BalasPadam
  12. comel . nyza amek okay . :)

    BalasPadam
  13. So Sweet,mcm tuan yang lukis. :D

    BalasPadam
  14. Hai, follow kakak . Follow balik tau :D
    Nak doodle kucing tu. Thanks :) Comeyy XD

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.