Hair itu rambut

Assalamualaikum...


















Ada petua tak nak panjangkan rambut sekelip mata selain letak santan dan ikat rambut masa tido atau letak malam ni,esok pagi,tengok-tengok dah panjang balik?





*boleh nampak tak tuan blog tak tau nak letak tajuk apa?
Sekian.


20 ulasan:

  1. rambut saya pernah merajuk..dekat 2 thn x panjang2 mcm pelik jer..org kata klu nak potong rambut jgn potong pendek terus..potong secara berperingkat2....betul ker?

    BalasPadam
  2. @Tentang Kita,ye ke?sy mmg potong terus,x denya peringkat2..

    BalasPadam
  3. Perempuan memang selalu macam ni. Heheheeh :D

    BalasPadam
  4. boleh nampak la takde idea nak letak tajuk tu. hihik :P

    BalasPadam
  5. Hehe... Pendek pun comei. Rambut pun xgugur..

    BalasPadam
  6. rmbt pnjg asyik gugur je smp takut nk sikat..hehe rmbt pendek senang!!^^

    BalasPadam
  7. rambut pendek lebih selesa .. deno berambut pendek.. sgt senang nak jaga, deno bertudung.. jadi lebih ringkas dan senang :)

    BalasPadam
  8. rambut pendek pun sgt comel! ^_^

    BalasPadam
  9. ehehe.. pndek or panjang dedua comel.. ^_^

    BalasPadam
  10. dari 2 minggu lepas lagi cik ngah nak kerat rambut tak jadi2...takut nyesal sebab jarang berambut pendek...and tak penah kerat atas pada bahu..huuu

    BalasPadam
  11. hehe akak samalah rambut kita kan...dah potong baru rasa nyesal nak panjang balik..hehe

    BalasPadam
  12. hehe.. sabar la.. nanti panjang la tu.. sarah suke potong pendek, bile panjang rmbut senang gugur

    BalasPadam
  13. Rambut pendek nampak muda azzah...hehee...

    BalasPadam
  14. betul2..ahahaha.teringt kt diri sendiri

    BalasPadam
  15. hahahah. setuju, tu la perempuan :)

    BalasPadam
  16. bila rambut panjang, nak potong pendek..
    bila dah pendek, mengade2 nak panjang pulak..

    saya la tu.. hee

    BalasPadam
  17. nampak sangat . haha :D
    org cakap rmbut pnjg ni murah rezeki . ye ke ?? hihi


    P/s : menstalker blog akak tengok doodle . hihi :P

    BalasPadam
  18. betul2! kdang2 nangis2 nak balik yg lama.. haha

    BalasPadam
  19. Hehe bila rambut panjang senang nak ikat, lagi2 bila cuaca panas.. lepas tu, bila asyik ikat je, teringin pulak nak belah tepi pastu pakai cute hair clips. Bila fikirkan bertudung, ahaaa redha je laa rambut panjang :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.