Makeup ala-ala je

Assalamualaikum...



comot!




boleh la..


lebih suka natural beauty.


Seperti kata husben,



tapi azzah suka pakai makeup masa kat rumah,nak-nak hari cuti..bukan je kemas di pandang suami tapi dapat menghindarkan dari tidur siang..ye la pakai makeup lawa-lawa takkan nak tidur plak..



Kalau nak bermakeup jugak,boleh la ke SINI.
campaign image












14 ulasan:

  1. Sama la kita ! kerja make-up ja :)
    Nak bagi muka nampak lagi cantik + comel. ., bhaahhaha

    BalasPadam
  2. make up sket2 sudah. klu tebal tu dh cam pelakon opera pn ada.
    pakai kat rumah takpe. utk suami dpt pahala :)

    BalasPadam
  3. deno tak minat makeup.. kalau ke kelas atau keluar deno just tepek2 bedak muka.. tu je... entah la, taktau kenapa tak minat makeup walaupun ada org kata makeup tu penting... hihi :)

    BalasPadam
  4. betul2... natural beuty la lebih cantik kak!

    BalasPadam
  5. natural beauty tu mmg cantik. tp klau muka tu pucat semacam je xkan la xnak pkai makeup sikit kan? pkai nipis sudah. betul x kak?

    BalasPadam
  6. i love make up..tp sgt betul, less is better..hihi^^

    BalasPadam
  7. I selalu makeup bila jerawat mula nampak. sebab nak cover, malu. hihi

    BalasPadam
  8. cik tikah dah pakai make up sejak praktikal ni. nak cover jerawat la katakan. hehe

    BalasPadam
  9. kita cukup pakai bedak, eyeliner dengan pelembab bibir.. dah cukup osem dah rasanya.. hehe

    BalasPadam
  10. x yah mekap sgt pun x pe..dah lawa dah..

    BalasPadam
  11. tak berapa suka make up....husband pun suka kalau saya pakai bedak n lip gloss jer..katanyer saya dah cantik xperlu lg make up tebal2 ^__^

    BalasPadam
  12. sweet je hubby sis azzah . hihi .
    betul3 ! natural beauty lagi elok :D

    BalasPadam
  13. kiutnye entry azzah ni.. hihi..

    BalasPadam
  14. pakai simple simple je pun dah ok kan kak ^__^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.