Doodle page

Assalamualaikum....


Ini adalah doodle quote (lebih kurang la..) yang azzah buat dan hampir kesemuanya azzah letak kat page/wall FB dan page DOODLE DAKWAH.Harap bermanafaat untuk semua..




























Mahu tengok lagi?

Boleh tengok kat 
SINI(Fanpage)
dan 
SINI(Doodle tumblr)



32 ulasan:

  1. macam mana nak buat benda ni kak azzah? tak pernah tau pun.. hehe

    BalasPadam
  2. @Faybuat cam biasa yang sis buat cuma ada tambah kata2..:)

    BalasPadam
  3. tenangnya melihat doodle dakwah nih..teruskan usaha ea azzah :)

    BalasPadam
  4. Comel sangat.. Group dudel dkwh the best.. Semua comey2..

    BalasPadam
  5. wah!!bestnyer.... teruskan azzah... amalan yg mulia sangat... ^_^

    BalasPadam
  6. kak azzah mmng berbakat melukis doodle. cik tikah suka! :D

    BalasPadam
  7. comel giler lukisan + nasihat di beri..=)

    BalasPadam
  8. salam :)
    wah,seronok tgk doodle kak azzah..
    smbil2 tu kat doodle tu bnyak teladan nye :)
    sangat bernas :)

    BalasPadam
  9. comelnya doodle-doodle ni. Teruskan usaha ye Azzah dan semoga sukses selalu :)

    BalasPadam
  10. yeahhh comel semua...nntink share kt fb :)

    BalasPadam
  11. Baguslah.... Buat doodle pas tu ada teguran dan nasihat sekali.... Nak buat sendiri tak reti.... Nak minta satu kat azzah lah.... Doodle yg ada nasihat untuk anak2 kecil msred.... Bule ke? Hheeee.....

    BalasPadam
  12. ye setuju dgn pendpt kawan2 kat atas semua.nak berdakwah x semestinya dgn tulisan pjg berjela...dgn doodle pun blh ^^

    BalasPadam
  13. semua boleh share dan copy doodle2 ni..:)

    BalasPadam
  14. koleksi sayurlemak studio...
    terbaikla. dudel cute+mesej mantap..

    BalasPadam
  15. how lovely all these doodles. happy making the doodles :)

    BalasPadam
  16. semua cute sgt!!

    senyum takperlu kata apa2..

    :) senyum sokmo!!!

    BalasPadam
  17. Alhamdulilah comey sgt2 kak...

    BalasPadam
  18. cantek lah kak azzah. sy nak coppy boleh? untuk simpan dalam lappy:)

    BalasPadam
  19. comelnye...teringin nak buat doodle sendiri tapi huduh jadinye

    BalasPadam
  20. c0melnya..~
    suke tg0k2 d0odle ni..sbb nk buat sndri xpndai.. :)

    BalasPadam
  21. comel doodle2 ni... bertambah indah dengan2 kata2 nasihat dan ingatan untuk kita sebagai muslim ni... deno suka sangat! rasa mcm nak belajar je buat semua ni tapi tak tahu... dah ada SAI tapi jarang guna sbb tak pandai buat... apa2 pun, seno suka art azzah :)

    BalasPadam
  22. comey2 doodle nie..
    azie pun x ley nk wat mcm nie...:)

    BalasPadam
  23. comel2 la,,,InsyaAllah t nk try wt jg cm ne,,,^__^

    BalasPadam
  24. aaaa suke sgt tgk doodle ! lawo2 plak tuh ! minta izin untuk save beberape gambar ya. hehe. :)

    BalasPadam
  25. salam,minta izin untuk ambik 1 ye azzah,terima kasih (;

    BalasPadam
  26. Balasan
    1. Assalamualaikum dik.. akak nak tanya macam nak letak corak dalam tudung atau baju doodles ye?

      Padam
  27. kak azzah saya amik beberapa doodle dakawah ni ye...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.