Msred's Family

Assalamualaikum..





Ni untuk MSRED sekeluarga sebab dari entry NI dia mintak doodle family.Jadi selepas dikorek-korek FB msred,maka terhasillah doodle family msred ni.

Keterangan gambar-Syamie tu tengah makan aisrim,Qimie monyok sebab msred tak bagi makan aiskrim,dia kan tecik lagi..Msred,hasben Msred dan Iffan tengah fokus depan camera..

Sorry bebanyak msred jika doodle ni tak seperti yang diharapkan.Doodle azzah tak cantik dan sempurna macam doodle THIRAH,NANAD,TENGKU PUTERI,CIK CEMPAKA,DYSHA.Doodle azzah biasa-biasa je..

Harap msred suka,tak suka pun buat-buat la suka...huk..huk..


Sekian..


p/s:ada lagi ka yang nak doodle..PANG!

15 ulasan:

  1. chumelnye msred n family versi doodle...
    errrr,nk jgk..heee~

    BalasPadam
  2. comel jer tgok.. ada style tersendiri.. trademark azzah 2... kalau tgok kat mana2 msti tau tu azzah punye dudel^^

    BalasPadam
  3. omayy, comeynya! untungnya msred dpt doodle dri sis... comel la... =)

    BalasPadam
  4. cantik la sis! kalau jijah sis dah buatkan sgt2 bertuah n terharu!

    BalasPadam
  5. alahai tomey2nye doodle tue.. hik3

    BalasPadam
  6. Akak dh lama minat doodle ni..kalaulah azza sudi buat kan utk my family..:)

    BalasPadam
  7. wahh jeles ! sis curang . haha .

    BalasPadam
  8. comel gila dudel ni..bagi 4* la

    BalasPadam
  9. Uishhh.. Sapa taknak doodle.. Err.. Kalau free boleh? Haha.. Kalau free nak doodle dokter seketul!!!

    **pang balik..** <-- Ingat ni restoren main order2.. =____=

    naaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk......

    BalasPadam
  10. Alamak... Lambat la baca entry ni.... Thanks sesangat la cik azzah... Terharu ni.... Comel la.... Suka ni.... Msred amek yea.... Thanks again....

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.