Rasa macam ada yang tak kena

Assalamualaikum...










tapi tak boring kalau dengan ni














Untuk pengetahuan semua,azzah ada exam.Ada 100 soalan dan hanya boleh salah 5 soalan je.Gila stress..Macam ada yang tak kena dengan otak ni.Ada siapa nak bagi pinjam otak tak?

15 ulasan:

  1. erm... exam pe tuh kak azzah? jgn stress. nanti baby pun stress :D

    BalasPadam
  2. akak tak pernah main game kat tenet ni...
    nak bagi pinjam akak punya pun, rasanya tak berapa berfungsi jugak ni hahhaa

    BalasPadam
  3. @Cik tikahexam insurans..tak pernah berminat ngan insuran tapi cik abang suruh ambik exam supaya senang komisen dia masuk akak punya acc

    BalasPadam
  4. aik...exam ape pulak tu kak...100 soalan boleh salah 5 jer??? giler la..susah tu!kena study betol2..huhu

    BalasPadam
  5. exam apakah itu? boleh salah 5 je? huhu

    BalasPadam
  6. alololo siannya.. hehe.. xpe insyaallah boleh jawab... yg pnting baca dgn teliti.. gudluck babe :D

    BalasPadam
  7. exam aper tu

    macam kekejaman n kekejangan otak jer bunyinyer

    BalasPadam
  8. Wahaha.. Dulu MD pun tegar dngn farmville.. Dekat level 50 da kot.. Tp skrg dh x trasa nak main.. Maybe sebab xda geng kot.. haha.. btw, gudluck exam..

    BalasPadam
  9. gd luck for exam....leh tiru kot he3...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.