Tips blogging-cara cari idea buat entry

Assalamualaikum...


Tak ada idea nak buat entry?Nah,ikut cara ni:-






















See,idea berlumba-lumba nak keluar..yehaa..


23 ulasan:

  1. hahahaha ini lawak,.sbb pernah jadi =p sekali idea dtg.tk tau nk wat mana dulu =p

    BalasPadam
  2. Hahahaha. So funny. :)

    But, is it true?

    BalasPadam
  3. blog awak mmg boleh wat sy ilang stress..hehehe..thanks

    BalasPadam
  4. hahaha mcm tu eh ? kne try ni. mana tau kot keluar idea kan :D

    BalasPadam
  5. hahahaa...seyesly ingtkan ulat apa dalam tudung tu...rpenye idea...comell...:)

    BalasPadam
  6. bagos idea ni..terus sakit kepala..idea pun berterabur hihi

    BalasPadam
  7. Bagus betul...
    Serius tgh takde idea nak buat entry... huhuhu

    BalasPadam
  8. dah macam ikan lumba-lumba.. hehe

    BalasPadam
  9. Tepuk kanan...
    Tepuk kiri...
    Tengok kanan...
    Tengok kiri...

    Ulang lagi sekali...
    Dan lagi...
    lagi...
    lagi...

    Eh lupa... MD tak pakai tudung... Idea dah jatuh berterabur... Kena kutip balik ni... hehe

    BalasPadam
  10. Hhee.... Dah ketuk da tak kuar gak.....

    BalasPadam
  11. cute nye animation die..
    hee~
    wah bagos la,,,
    cara yg berkesan,,
    sekarang da idea,,
    terima kasih atas petua yg SANGAT menarik..weee~

    BalasPadam
  12. habis ketuk dah ni... tak mahu keluar la.aiseyyy

    BalasPadam
  13. Alalala.. comel2 jee.. Haha :D

    BalasPadam
  14. alollolo comeynya kak azzah ni..hehe meh main tepuk2..

    BalasPadam
  15. haha
    cute gila kartunnya ! xD

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.