Istilah shopping bagi perempuan

Assalamualaikum...















Lepas tu cik hasben bayar,memang heaven...


P/S:beli barang baby saja dah beratus..

13 ulasan:

  1. So far as a single lady, saya tak macam tu. Tak berani nak beli macam-macam. Tak tau la kalau ada en hasben, adakah begitu? Hahah.

    BalasPadam
  2. Darl..honey mang mcm nie...

    I'm a shopaholic..lau p mall x kuar Rm 100 mangx sah..

    BalasPadam
  3. heavennye dapat soping org lain yg bayar...hahhahaha ..."hi, bakal suami!" ... botak le

    BalasPadam
  4. memang heaven. hahhaa! x sbr nk tgok baby kak azzah :D

    BalasPadam
  5. wahhh comelnye cartoon! org pmpn dgn shopping mmg tak boleh dipisahkan~ =.="

    BalasPadam
  6. ca xleh shopping.xde duit.haha..

    BalasPadam
  7. hehehe... cakap sayang kan?? apa slhnya support isteri shopping... ngehhh. ;P

    BalasPadam
  8. @Honey Kumickykita sama.tu pasal tak bole keluar mall selalu..

    BalasPadam
  9. tak per..cakap kat cik abang
    "lagi botak, laaaagi hensem"

    BalasPadam
  10. laki selalu pikir cmtu..tp semua kita beli keperluan jugak

    BalasPadam
  11. perempuan akan shopping gila2 bila dah terlalu banyak barang keperluan di listkan. tapi kadang2 tu terbeli jugak barang kehendak.. hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.