Nasib sebuah diari hitam

Assalamualaikum..



















4hb,5hb,6hb dan seterusnya





jadi penghuni laci.Tak pun jadi







tempat lakaran kasar dudel.


Kenapa begini nasib diari?.Tak praktikal lagi ke tulis diari?Ke azzah sorang je jadi macam ni?.Ke akan lagi semangat tulis diari kalau diari tu warna pink yang ada bentuk love-love,bunga-bunga bagai?.






 BONUS UNTUK FOLLOWERS

24 ulasan:

  1. hehehehe hari ni dah 6 Jan tapi satu apa pun kite x tulis lagi ngeee ^^

    BalasPadam
  2. ahakx...kesian kat diari tu..mentang2lah dia hitam..ngeeeeeeee

    BalasPadam
  3. hahahahaha1 betol lah, diary aku pon terperuk dalam lemari tu ha...ntah2 dah jadi sarang lipas, ekekeke! :)

    BalasPadam
  4. Haha....

    tulis belog je...!

    BalasPadam
  5. yui tak tulis hari2..ikut mood..

    ad kngn or kesdhn bru;la jari laju menulis..

    BalasPadam
  6. hehehe.. mcm tu pun boley? dulu2 rajin jgk tulis diari nie tapi lepas diari tu abg zana jumpa habis... -_-" tak berani dah tulis diari lepas tu... huhu

    BalasPadam
  7. hahahha..pnah wat gak..last2 mmg jd penguhuni tetap dlm laci

    BalasPadam
  8. samalah jijah sis..harap ada diary pon sekejap je guna..hehe

    BalasPadam
  9. eemm..saya mmg setia dgn diari.semua akan terisi

    BalasPadam
  10. Cam same je.... Beli dairi sbb kiut miut je.... Last2 wat perhiasan....hheee

    BalasPadam
  11. sama jee..sy pengemar diari..setiap hari tulis..tp bila diari ni org baca..jadi x nk tulis dh..hehehe..keje jee tulis apa buat sbb kena hantr timesheet setiap bulan..

    BalasPadam
  12. dah lama tak tulis diari.. masa sekolah dulu memang gigih la menulis diari.. hehe..

    BalasPadam
  13. dulu suka tulis diari...tp lepas diari hilang & ada member yg jmpa & baca terus taubat xmau tulis diari lg daa...sbb diari jd gduh dgn mmber...hoho...skrg tulis diari dlm hati jek xsape boleh tau & baca

    BalasPadam
  14. haha.. cik tikah pun jadi mcm ni kadang2, so kalau nk de mood tulis diari hari2, kena guna diari yg comel2. baru ada semangat :P

    BalasPadam
  15. wah, post yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work!

    BalasPadam
  16. yerp..btul 2..dlu2 pon ske jgk tlis diari..tp awl thn je smgt..lps 2 trkubur cm2 je..

    BalasPadam
  17. betul. semangat nak tulis diaari tu hanya pd awal2 tahun je... lepas tu takda dahhh...huhu

    BalasPadam
  18. saya pun sama....so mmg tak beli diari dah...haha nanti terabai mcm tu je,bukan nak catat pun...

    BalasPadam
  19. sama je. nasib buku2 nota yang saya beli pun sekadar hiasan. sayang nak guna.

    BalasPadam
  20. Lia pun teringin nak ada diari, cuma tak berkesempatan nak membelinya lagi..heee

    BalasPadam
  21. tak penah tulis diari sebab xde duit nk beli....
    *alasan

    BalasPadam
  22. Org pompuan memang suka tulis diari kan.. Org laki malazzzz sgt.. hehe

    BalasPadam
  23. kehkeh ...
    kalu yg sedang bercintan cintun tu, diari nya sentiasa penuh! tiap hari ... kehkeh!

    BalasPadam
  24. dah laama sangat x tulis diari.. hu2

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.