Masterchef kat dapur...memang la

Assalamualaikum...










Apa lagi..pergi dapur la buat apa yng patut.Takkan nak biar air liur menitik  kat lantai.



Eh,tak siap lagi masak?








Oh,belum cukup 50 minit.










Dah siap!

Mempersembahkan
















He..he..jadi la kan.Buat tak meleleh air liur baby.Tu la,sapa suruh tengok Masterchef.Tak kira la tengok masterchef US ke,malaysia ke,Australia ke.Perasaannya tetap sama.Tak lapar jadi lapar.Jom makan..

18 ulasan:

  1. ahahhahhaa. okay la tu kn dr xde :P

    BalasPadam
  2. lama 50minit buat cucur bawang tu sis..wakakaa :P

    BalasPadam
  3. selalu lau terliur je ngadu dgn ibu.sedapnyaa..mesti buat..ekekeke

    BalasPadam
  4. ini cucur bawang yang dibuat oleh makcik tipah...ini cucur bawang yang dibuat oleh peserta masterchef...ini pula cucur bawang yang dibuat oleh azzah hehe...semestinya sedapppp

    BalasPadam
  5. betul..takyah tgu masterchef. tgk chef ismail masak pun dah teringin macam2...pendek kata takleh tgk rncgn masak2...nt kita yg teringin.

    BalasPadam
  6. mak aii.. smpai 1 jam nk buat cucur bawang? ehehe

    BalasPadam
  7. btol..asal tengok masterchef aje..start la perot buat lagu ghazal utk rabiah..hahaa

    BalasPadam
  8. ca selalu tergoda ngan hidangan master chef..semua nampak sedap..hihi

    BalasPadam
  9. ツDatang Blogwalking, ♛MrIx♂komen: Klakar btol tengok MasterChef malaysia ni..macam2 drama .....
    Review Kopitiam Cina Muslim
    Dakwah Versi K-Pop

    BalasPadam
  10. Cucuq bawang best hape
    .. Nak lagi kalu buh cili sket.... Layan....

    BalasPadam
  11. layan .... janji cucuq ada ble makan

    BalasPadam
  12. cek0dok jerrr..??
    k0dok pon k0dok laa.. hehehe

    BalasPadam
  13. so damn tempting even it's only cucuq bawang ;))

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.