Review blog Hana dan Fiza

  Assalamualaikum dan selamat petang semua...

Petang yang cerah sambil perut dijamu buboq kacang hijau buatan periuk didapur memang syahdu.Petang-petang ni ramai yang jalan-jalan,shopping-shopping dan makan-makan kat luar.Azzah duk rumah jer,perut yang membesar tak mengizinkan untuk berjalan-jalan so update blog.Kita sambung blog review lah ye..








^_^ Hana Raihana Stories ^_^
HANA


   Blog review seterusnya ialah blog HANA.Blog kaler pink ni kepunyaan adik Nur Raihana Baharuddin dari Kulai Johor.Mana tahu azzah tahu?..mestilah pi godek dalam blog dia.Korang nak tahu lagi tentang dia,pi la godek blog dia jugak.Ada sikit komen tentang blog dia(sikit je),buang word verification kat kotak komen ye cayunk.Yang lain dah ok..







                                                                           FIZA


Blog retis join segmen azzah!sapa..sapa?Ce klik SINI.Fiza atau Azhafizah ni pandai buat vector dan admin WLA kot.Azzah pun ahli WLA tapi tak aktif,hanya memandang dari jauh design diorang yang kebabom tu.
Tapi kat sini bukan nak review WLA tapi blog Fiza,Rasanya tak ada apa nak komen blog dia sebab memang dah complete.


Done..Selamat menyinggah..








6 ulasan:

  1. hihi,kena fiza tu gak..walau hnya alam maay..ngeh3..

    BalasPadam
  2. azzah rajin review..hebat lah..:)

    BalasPadam
  3. terima kasih banyak banyak kak azzah sudi menreview blog fiza.^__^

    BalasPadam
  4. dua2 ni mmg bagus...jom bagi support kepada kedua-duanya :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.