Dimanakan ku cari ganti

Assalamualaikum...











 



Sekarang baru jumpa.Walaupun handset merah ni dah pupus bagi sesetengah manusia tapi trust me,dia macam nyawa bagi azzah.Nak ganti memang tak arr..Selagi dia tak betul-betul hilang jangan harap nak ganti.

Janji tak buat vibrate lagi!




 

 


16 ulasan:

  1. mesti banyak kenangan manis dgn phone tu.... :)

    BalasPadam
  2. Handset pertama saya pun sampai abang saya kata layak buang dalam tong sampah baru tukar. Tu pun abang kasi handset dia plak. Dah rosak baru la terpaksa beli baru.

    BalasPadam
  3. Pasti punya banyak memori indah kan. :)

    Jangan vibrate lagi..!! :D

    BalasPadam
  4. same2~
    tp phone sya bru jer ilang..
    tertinggal atas bumbung kete..
    ad0yai..

    BalasPadam
  5. nasib baik tak hilang.. hehe

    BalasPadam
  6. hahaha..selalu macam tu..baguslah tu vibrate kak..kalau eca silent habis.....mmg sakit kepala geledah....

    BalasPadam
  7. haha..sama perangai macam nad lah azzah nip..:)

    BalasPadam
  8. kdg2 cik tikzh pun tension bila hp x jmpa sebab buat silent. hehe

    BalasPadam
  9. henset hilang ,kena curi baru ganti... :(

    BalasPadam
  10. ok curi hanset dia..hahahaha mesti ganti iphone terus... rajinnye pepagi dah dtg blog..huhu

    BalasPadam
  11. da biasa kan sis vibrate and silent?

    kita biasa sgt mcm tu,,dan biasa sgt kelam kabut cari kalu tak jumpa,,

    BalasPadam
  12. HAHA my first phone dah hilang dah agaknya T_T

    BalasPadam
  13. selalu cmtu..mesti ibu bebel2..XD

    BalasPadam
  14. kalo xwat nada mmg ssah nk jmpe ha...heee

    BalasPadam
  15. huhu...
    niza hp letak cantik2 atas meja.. klu letak sepah2 nanti kena marah dgn cik abam.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.