Siapa nak doodle,angkat kening!

Assalamualaikum...

Disebabkan ada yang mintak doodle,azzah ada sediakan freebies doodle.Doodle-doodle ni semua transparent.


HEAD








HALF BODY



                                                                     FULL BODY










Sikit je dulu..Ni nak cepat sebab nak balik kampung 2 hari,jadi azzah tinggalkan dengan freebies yang..yang..yang..korang nilai la sendiri..
Kalau sesapa nak request kaler lain ke,nak yang couple ke komen kat sini atau mesej kat FB.Nanti azzah buatkan bila free.Kalau ambik komen sikit tau supaya azzah tau siapa yang ambik.

Selamat bercuti semua..nah ANGPAU sorang satu...










19 ulasan:

  1. comel nye sume doodle nie sayang! suke3 ^^


    Blog Efa Nur :)

    BalasPadam
  2. Suka sgt la azzah... Msred teringin nak ada doodle family.... Mama, papa n 3 hero.... Malu nk mintak... Tapi sbb suka kat doodle azzah, buat2 tak malu la...

    BalasPadam
  3. wah..untungla pandai wat doodles..hihihi

    BalasPadam
  4. comel pulak doodle pemalu tuu..geram2

    BalasPadam
  5. kiut je gaya 2 doddle yg bawah tu..hehe



    balik perlis ke azzah?

    BalasPadam
  6. Jelesnya..Comel. Saya nak belajar buat jugak!

    BalasPadam
  7. akhirnya.. ;)

    yg full tu comel! yg len pun comel jugak.. hehe

    BalasPadam
  8. Siyes cakap semua doodle comel gilaaaaaaaa :D

    BalasPadam
  9. da angkat kening daa..nmpk ta??hee..sweet gile sume 2..:)

    BalasPadam
  10. sangat comey ok sis! nak jugak doodle couple..ekeke :p selamat bercuti..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.