Fakta warna pink

Assalamualaikum...


#fakta





25 ulasan:

  1. now trend lelaki dah byk yg cuba pkai wrna pink2 cmni..kalau dlu mmg sah2 drg malu..but comel apa,soft je kan wrna ni..sbb 2 kita pun minat pink..hihi

    BalasPadam
  2. pink tu comel. kalau lelaki pakai, dia pun tumpang chomel :)

    BalasPadam
  3. pink awesome,,

    hnsm utk yg berkulit putih melepak kot

    BalasPadam
  4. cOmey. .huhuhu. .
    pink memag sesuai tOk sesape saje. .tak smestinye pmpuan je kan !

    BalasPadam
  5. Depends kot. Ada yang sesuai ada yang tak.. Hehe.

    http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2012/01/bahaya-laptoping-sambil-baring-18sg.html

    BalasPadam
  6. kan? tapi suami niza tak suka pakai pink..sbb kulit dia tak sesuai.

    BalasPadam
  7. memag comel kalau laki pakai pink tpi kena tgok gak sebab tak semua pakai, comel. hehe..

    BalasPadam
  8. itu sudah kepastian taw! mmg choomell sgt...getar2 tangkai hati...

    awwww!!

    http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rama-rama-sungguh-cantik.html mari my own opinion.azzah camne? :D

    BalasPadam
  9. betul betul! lelaki comel apa pakai pink :D

    BalasPadam
  10. c0mel tu mungkin..mach0nye xsgt k0t..hik2.. :)

    BalasPadam
  11. sangat comey oke..tapi asben jijah payah tol nak pakai. hhuhu

    BalasPadam
  12. awww.. nak pinky la lpas ni.. kuang3.. blog pun nak jadikan pinnk.. :P

    BalasPadam
  13. jambu jer tgok.. huhu.. terus jatuh cinta buat kesejuta kali

    BalasPadam
  14. ramai lelaki sekarang yg dah gemar pakai pink...

    BalasPadam
  15. memang comel..tp ikut kulit laaXD

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.