Contest doodle paling cool by Puteri Minho dan Nelly the Strange

Assalamualaikum...




Dah lama adik ni ajak azzah join contest doodle ni dan pernah jugak dia ajak jadi sponsor tapi tak tau nak sponsor apa.Alih-alih TERjoin pulak contest dia.Mana tau ada rezeki boleh menang satu hadiah.Dapat blogskin ok jugak(cis,demand..)



Nak tengok doodle yang berani kot dipertaruhkan?











#ada bunyi cengkerik
















#tak selamanya boleh jadi biasa...







Tarikh tutup:30hb/01/2012













20 ulasan:

  1. Comellah doodle ni! Shag tak reti lukis doodle. HOHO~

    BalasPadam
  2. alohh..takda doodle takleh la nak join.

    kalau dodol bolle tak?? hihi

    BalasPadam
  3. @Puan Besar Shag Yahayaala..buat doodle lidi pun bole..hadiah menarik jugak..

    BalasPadam
  4. @Niza Romlikalau dodol kena bagi terus kat tuan penganjur..

    BalasPadam
  5. comel2.. hehe.. all the best kak azzah :)

    BalasPadam
  6. hikhik...sye pun ade msuk contest ni...comey la doodle ni..gudluck k..:)

    BalasPadam
  7. wahaha..comelnya yang luar biasa itu...hehehehe...:D
    *ayat sengaja skema

    BalasPadam
  8. comel sgt doodle kak azzah..hihi....akk guna ape yer?

    BalasPadam
  9. @Izz Faizahdoodle izz sangat cantik..dah tengok dah

    BalasPadam
  10. @myra azraffye ke cik myra?..#ayat pun sengaja skema..

    BalasPadam
  11. comelnya..saya tak reti doodle guna computer..kekok nak lukis guna mouse..selalu doodle atas kertas je..:)

    BalasPadam
  12. hahahaha..comel giler...nk buat cmtu la..XD

    BalasPadam
  13. alahai...apakan daya x mampu nk buat doodle yg comel2 cm kak azzah wat... hoho... tlg tengok ja boleh lah hehe.

    BalasPadam
  14. baguihler leh buat cam gini.... akak memang tak retiler...

    BalasPadam
  15. hehe...comel je kak azzah lukis doodle tuh:)hihi

    BalasPadam
  16. aloo..comel je doodle2 tu..geram je..thank you tau join..Insyaalah semua peserta dapat hadiah sebab peserta yg join sikit je..harap akak dapat promote sikit kontes ni :)
    terima kasih sekali lagi..

    BalasPadam
  17. alaaa, tak reti lukis doodle. tap suka la tgk. comel sangat!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.