Shawl tu menyusahkan

Assalamualaikum...


Hari-hari sama ada pergi office,pergi butik atau pergi jalan-jalan,azzah lebih suka pakai tudung ada awning daripada pakai shawl.



tudung awning

Bukan tak teringin nak pakai shawl,teringin sangat-sangat.Jeles benau nampak perempuan pakai shawl belit-belit sampai sanggup azzah buat tutorial ombak rindu ni(doodle-doodle dalam entry ni buat hasben azzah gelak sampai keluar air hidung!..).




Kadang-kadang nak nampak comel muda,azzah pakai tudung bawal...



tudung bawal


Sebab musabab azzah tak suka bershawl





Dia akan jadi macam kat atas bila angin datang dari belakang walaupun letak pin sana sini...tak pun dia jadi macam ni:-









Love me not!


Tiba-tiba rasa terharu...grr..

p/s: Apapun pakai ikut keselesaan.





36 ulasan:

  1. Yeay! Kita sama laa.! Hahaha.. saya tak rajin nak pakai shawl ni.. rimas,, tudung bawal nampak simple je :)

    BalasPadam
  2. teringin gak nk pakai shawl tgk ramai yg pakai skrg ni..

    BalasPadam
  3. Lala pakai shawl pon time rajin dok depan cermin lama2, lau x memg pakai tudung bawal je la,,,

    BalasPadam
  4. Tak pernah jadi camtu plak.... Msred pakai shawl pashmina yg besar tu.... Berat sket, susah nk terbang angin....

    BalasPadam
  5. hehehhe.. kb pun jrg pakai shawl, byk masa gune tok lilit2 dia

    BalasPadam
  6. betul tu..nad pernah pakai shawl kat pantai..pergh..rasa mcm xpayah pakai tudung jerp..

    BalasPadam
  7. tak teringin..rasa dah selesa dgn gaya skrg.

    BalasPadam
  8. hahah.kelakar tp takpe aslkn menutup aurat tu dh ckup

    BalasPadam
  9. timerasa nak bergaya mmg pkai shawl...nah 4 5 jam dpn cermin! leceh

    BalasPadam
  10. heheh aah kadang2 pakai shawl geram jia sebab asyik berubah.. pakai tudung biasa senang dan cepat.. ikut citarasa masing2 la.. jgn sampai terjerut leher. hehehe.. nice info dear.. :)

    BalasPadam
  11. pakai tudung biasa je.. ^^

    BalasPadam
  12. seriously, muja ni shawl maniac ckit,, tak kisah sal angin bila dah suka,, kih3.. muja follow :D

    BalasPadam
  13. betul2.pakai mengikut keselesaan..kalau sy pakai shawl..adehhh...

    BalasPadam
  14. kadang2 memang leceh tapi kite tetap suke pakai shawl sebab bagi kite shawl flexible...kengkadang takyah gosok...

    BalasPadam
  15. hehehe..sama la..sy ada try beli beberapa shawl n pashmina tp satu pn xreti n xsedap pakai. the only shawl yg menjd, selendang cotton.yg tu senang bentuk..

    BalasPadam
  16. Selama ni pakai tudung 4segi. Baru nak belajar tudung awning. Shawl? Tak tau la nak pakai ke tak.

    BalasPadam
  17. hehehe... kalau mood rajin sy pakai shawl... bila nak cepat n ringkas sy pakai tudung awning...

    BalasPadam
  18. hahahahaa...dasat sungguh smpai tertutup muka..

    BalasPadam
  19. Hahaa agreed! Saaya pun teringin tapi nnti angin kang hehe

    BalasPadam
  20. <--- tak pakai semua jenis tudung... saya FREEHAIR... :)
    *adekah aku satu-satunya lelaki yg komen kt sini? hehe

    BalasPadam
  21. over tu..hehe..

    kene banyak praktis pakai :)

    BalasPadam
  22. hahahhaha nakal je doodle tu hihihi

    BalasPadam
  23. pakai shawl kena letak pin banyak2~~
    hehe

    BalasPadam
  24. sy pun x reti nak pakai shawl...rasa semak je. tgk org lain pakai nampak cantik pula...ermmmm

    BalasPadam
  25. kadang-kadang rasa leceh jugak. tapi sebab cantik punya psal, sanggup :)

    BalasPadam
  26. memang leceh pun..tapi kekadang kalau nak keluar, banyak jari yang nak membantu lilit. senang kerja..huhu!

    BalasPadam
  27. sis,,kalau jadi macam tu pakai shawl,,kena la tgk tutorial yg lain,,ikot keselesaan la katanya..nasib tertutup muka,,kalau jadi belon panas macam mana? hehehe

    BalasPadam
  28. sama la. tak reti jugak pakai shawl ni.ekeke

    BalasPadam
  29. ca skang suka pakai tudung ekspress je..senang..tp xbape minat yg awning keras tu.hehe..syria ok.. :)

    BalasPadam
  30. bahaha . betul tuu ! klu kena ujan lagi la nampak kesakaian . ahaha . maaf shawlians semua ! :D
    sy selesa pakai bawal !

    BalasPadam
  31. hahahahaha.. lawak lawak lawak! cik tikah pun x suka pkai shawl

    BalasPadam
  32. pun tak suka pakai shawl..niza suka pakai tudung syria je.

    BalasPadam
  33. sy pakai shawl simple je..takyah gelebeh2 pun takpe.huhu

    BalasPadam
  34. Pakai ikut keutamaan syarak lar. :)

    BalasPadam
  35. pkai ikut selesa sndri. xyah ikut org. :)
    jnji smple. gigi suka

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.