Tutorial shawl ombak rindu

Assalamualaikum....















dan










Ni entry merajuk sebab cik abang tak nak bawak tengok Ombak Rindu.Jadi pada sesiapa yang teringin nak buat entry review ombak rindu lagi,langkah doodle saya dulu..:p

p/s: Tak berapa suka pakai shawl,tak selesa.Muka pun macam kembang-kembang sekali tengok.Dua kali tengok,memang kembang pun.







22 ulasan:

  1. hahaha.. sebab tu cik tikah x reti pakai shawl. nanti tercekik :P

    BalasPadam
  2. erk dh langkah doodle akak dh


    :b

    BalasPadam
  3. haha.. lwak la azzah ne.. jgn pkai tdung lilit tau.. pntang lrang org tua

    BalasPadam
  4. alaaaa suweetnyeee..chomel sungguh doodle tu..nk kena tiru la stylee ni..biar tercekik

    BalasPadam
  5. adoi ni gara2 merajuk la ni...hehee.
    p/s:sy xbuat review ombak rindu pun sbb xdak kesemptn nk p tgk pn...huhuu

    BalasPadam
  6. huhu klako2...la paksa la die...hehe

    BalasPadam
  7. comel kot doodle kat azzah..siap leh buat tuto shawl..ohsem la!

    BalasPadam
  8. haha ingatkan ada tutorial betul2. isk!

    BalasPadam
  9. hahahhahahahha jusco tu dkat je sis lau nk tgk wyg.. kt today pong ade ;p

    BalasPadam
  10. haha..comel.. lps ni jgn2 ade pulak ternd shawl ombak rindu..yeedopp..hehe

    BalasPadam
  11. haha...lawak2.

    sama la kita azzah..dh lama dok sebut nk tgk ombak rindu. sampai laa tak bulih2 lagi...

    BalasPadam
  12. demam ombak rindu... kih9.. cute laaaa :)

    BalasPadam
  13. haha pun boleh la kak .
    ehh muka dila tembam , tapi pakai shawl okay je kakak . heee :))

    BalasPadam
  14. t tercekik betul susah lak sis..heheh..

    BalasPadam
  15. xleh blaa. CK p0n lom tngok pmbak rindu. jom sis :D

    BalasPadam
  16. cianyaa romantik tau beli astro first je tau

    BalasPadam
  17. alah ciannye...hehe jangan la begitu..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.