Betapa pentingnya bloglist dalam blog ni

Assalamualaikum...
Memang penting,terlalu penting dan sangat-sangat penting bloglist dalam blog ni.Ada yang tanya azzah apa kriteria blog yang azzah pilih untuk diletak dalam bloglist kat sidebar?.Nampak cuma 5 blog ada kat situ tapi kalau klik show all,banyak jugak la.

Bagi setengah bloggers,blog yang dia suka atau admire akan diletak dalam bloglist kat sidebar.Azzah masa awal blogging pun macam tu jugak.Selalu letak bloggers retis la.Tak payah sebut semua bloggers tau kan.Kat bloglist azzah sekarang cuma ada sorang je kot bloggers retis.Yang lain semua bloggers bakal jadi retis(lekas tengok blog siapa!).

Semua blog dalam bloglist azzah ialah blog kawan-kawan.Maksudnya yang selalu singgah dan kerap komen.Mungkin ada yang selalu datang komen tapi azzah tak letak situ.Bukan tak nak letak tapi tak ada masa nak letak.Bila dah ada masa,internet pulak tenat.Jadi tunggu masa yang sesuai.Bila ada masa sesuai,virus malas pulak datang(cis!)

Bagi azzah ini macam hubungan dua hala,"awak selalu singgah blog saya,saya pun letak lah awak kat dalam bloglist dan seterusnya dalam hati saya,suka tak?..suka tak?",ayat sweet + gedik.Bila dah letak dalam hati,dah tentulah kat situ jugak azzah pi komen.Kadang-kadang pi komen secara pukal.Kalau tak komen rasa macam ada something yang tak kena.Macam blogwalking tanpa perasaan.Faham tak kat situ?


So apa lagi rajin-rajin lah komen entry azzah..:p
Sekian.


Jom pi spa!SINI,SINI.

16 ulasan:

  1. Bagi saya pun memang penting bloglist ni..saya pulak masukkan semua blog yg saya follow dalam bloglist tu..tapi yang kat dalam bloglist tu yang ada n3 terbarulah..hihihi..mungkin blog jadi berat skit kot..berat tak??

    BalasPadam
  2. ummi:semua yang di follow..uish banyak tu..azzah dah pi tadi,memang berat sikit..

    BalasPadam
  3. bloglist sy adalah senari blog yg saya rajin folow

    dan selalu dtg jenguk sy

    pstt..blog akak dh ada dlm bloglist sy

    BalasPadam
  4. @Lea Isnawiblog lea memang nak letak lama dah tapi page element pulak buat hal..nanti yer dear..

    BalasPadam
  5. belom reti nak letak bloglist ..
    malunye sy nak ngaku .. hehe

    BalasPadam
  6. bloglist memudahkan kite untuk singgah menyinggah. ;)

    BalasPadam
  7. tq sis sebab bila blog dah tersenarai dlm bloglist kekawan..rasa nak update entri tu lagi bersemanagt hehehehe...

    ya betul tu kdg2 masa bw kat office sempat baca komen dan publish je.balik rumah baru sempat nak reply dan sggh balas kat kawan2 yg tgglkan komen tadi.

    hargailah entri kawan2 wpun entri tu simple je.mmg suka sggh sini baca entri nak2 lagi bila sis buat kartun comel hehehehe ^^ tak yah dah pinjam kat uncle google lagi :)

    BalasPadam
  8. timakaceh naa azzah....
    Insyaallah, selagi nyawa dikandung hayat, akan ku bertandang ke sini sokmo..sebab suka dgn entry dudel azzah yang santai gitu..:)

    BalasPadam
  9. penting kan kak azzah...hihi..

    BalasPadam
  10. yup.. sama jugak..

    tapi rasanya tak perlulah kita letak blog retis kan. lain la kalau dia pun promote blog kita/ selalu komen entri kita.
    kenapa tak bagi promosi pada kawan2 kita yang penat2 komen, kan.. =)

    P/s: boleh cuba resipi tepung pelita tu. memang sedap =)

    BalasPadam
  11. salam kenal, Keep blogging :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    BalasPadam
  12. cer tengok bloglist PM xd pun fames.hahaha..selambe jer...:)

    btw i follow ur style.:)

    BalasPadam
  13. bloglist sy blog yg sy rajin nak singgah. dan entry nya ringkas :]

    BalasPadam
  14. bloglist itu sgt penting ..senang nk bw kan kan

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.