Ala..tomey tomey

Assalamualaikum...












Tak ada idea nak update,tetiba kucing tomeytomey ni bagi hint.."update cerita Adibah..update cerita Adibah"(yup,nama dia Adibah!).

Tu la,siapa gatal sangat nak main penutup botol dekat dumbell.Kan dah nak tersama dengan kisah tuan kau dalam entry NI.Nasib baik kau lari Adibah.




19 ulasan:

  1. hait,macam kebetulan pulak.
    cerita pasal dumbell..tadi dharma baru beli dumbell baru!
    cz yg lama punya tak rasa sgt,baby pun mampu angkat.




    *tiba-tiba semangat.
    haha

    BalasPadam
  2. adibah? hahahahaaha. oke mksud yg bek.

    BalasPadam
  3. tak pasal kena geles dgn dumbell tu..lawok jee..cubit kang

    BalasPadam
  4. azzah ada bela meaw eh.. suami xkasi bela sekor menatang pong:'(.. teringin nk bela arnab

    BalasPadam
  5. kucing memang notty tapi comey... hehe... selalu org letak nama kucing kitty, si comel la... letak adibah lagi best! =D


    p/s : nama kucing zana kadiaq... haha.

    BalasPadam
  6. heheheh...comelnyew kucing tu takut....hikhik.. dumbell tu pe dy sebenarnye ek>???

    BalasPadam
  7. eh.. nanti nk letak kucing yg bru lahir tu nama Azzah ler.. haha

    BalasPadam
  8. haha. comel je adibah. nama klasik sungguh la kak azzah. haha

    BalasPadam
  9. wahh...adibah..
    klu bckp psl adibah, mesti org tak sangka tu kucing kan.

    BalasPadam
  10. MD rasa benda tu hidup la... Suka ligan org...

    BalasPadam
  11. mak ai namanya adiba?? oo adibah...mmg tak sangka la tu kucin...hehe

    BalasPadam
  12. kite tag untuk blog paling diminati 2011...!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011-by.html

    >.<

    BalasPadam
  13. Tomeytomey sungguh kucing tu..lukisan sis pun tomeytomey

    BalasPadam
  14. hahaha.. lari2!!
    klu x jadi kuih gulung lak =.="

    BalasPadam
  15. kikiki
    nasib x kena gulung dgn dumbell
    hihihihi

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.