Aktiviti hari minggu disebuah taman perumahan

Assalamualaikum...










Karaoke!



Nasib baik cik abang outstation,kalau tak dari pagi lagi dah join sebaldi.





16 ulasan:

  1. hahaha sekali sekali memang best karoke ni..hehe

    BalasPadam
  2. hehhe , kelakar je , sume rumah karok , havoc !

    BalasPadam
  3. lagu uganda tu okey lagi.. kalau indonesia raya, kite bakor jer...

    BalasPadam
  4. hye sis azzah suka..suka...tgk header baru sesuai dgn background biru nice ^^

    owh dh lama tak karaoke..tapi suka sgt menyanyi dpn pc masa buat kerja kat office.kat office bos ngan officemate panggil kite dj hehehe.sehari kalau kite cuti atau mc..diorg kata sunyilah dj takde hahahaha :)

    BalasPadam
  5. JOM KARAOKE SAMA-SAMA!

    KALAU BUAT BLOGGERS GATHERING NANTI,
    JOM LA KARAOKE!

    BalasPadam
  6. jom maen game yang best. release tension!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

    BalasPadam
  7. wah...best.

    jiran belah kiri pak imam! malu la nak karok..hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.