Perempuan yang betul-betul cantik

Assalamualaikum...




Bila dah cantik harus lah di try sebanyak yang mungkin






Herm..




Emph!






Ish..












Ha,baru betul-betul cantik.




Firman Allah
Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar) cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu. Dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun lagi Maha Mengasihani - Al-Ahzab : 59



Azzah: sentiasa ingatkan diri bila beli tudung,beli tudung size XL atau yang labuhnya melepasi dada.


Sekian.



21 ulasan:

  1. ya betoi..tapi kdg2 yang cantik2 tu semuanya singkat2 kan...

    BalasPadam
  2. simple and cool..speaking pulak den..hakhak..tp betul

    BalasPadam
  3. Zaman sekarang semua tudung singkat. nak nampak kan sangat dada tuh.

    BalasPadam
  4. terbaik :) yang labuh tu double comel

    BalasPadam
  5. hehehe...yg ctk2 singkat plk...tp yg labuh lagi ctk kan..

    BalasPadam
  6. Shopping tudung rupanya.... Yg tutup aset itu lebih baik kan?

    BalasPadam
  7. setuju! comellah kartun dia. hehe.. nice!!! nak 1 la doodle. boleh x azzah? hehe..

    BalasPadam
  8. hee comel gmbr2 tu , i'm agreed with u :)

    BalasPadam
  9. nak bertudung tapi belom bersedia :/ macam mane nak buad eah ?

    BalasPadam
  10. comel gambo2 nie..
    he2
    sekrg mcm2 stail, tudung adew... haishhh
    jemput jenguk, n follow blog rendanghangus.blogspot.com

    BalasPadam
  11. tiap2 hari nak gi kerja pening kepala nak lilit tudung/shawl.lastly pakai tudung awning tapi tak ikat jerut kat leher,just letak brooch kiri dan kanan bahu.at least tertutup bukit ye tak ^*

    BalasPadam
  12. uncle suka labuhkan ponggong untuk duduk berlepak...

    BalasPadam
  13. btol3
    hmmmm...
    makin hari. macam2 fesyen y kuar utk bt wanita rmbg mata.'huh

    BalasPadam
  14. betoi tu.. emm kartun2 ni pun comel2 pulak azzah buat yer.. hihii

    BalasPadam
  15. ala2.napa sy xde dlm tu..**ayat menyampah x??kekeke..lawok laa ibu nanudm ni tau...terima kasih suka blog kita..eceh

    BalasPadam
  16. sentiasa jugak ingatkan diri time nak pakai tudung...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.