Senyum itu sunnah

Assalamualaikum..






Mari kita senyum sama-sama.It's sunnah.









p/s:Sekarang dah suka buat creative art macam ni.Cik abang cakap "post entry yang boleh tahan lama".Maknanya post entry yang praktikal untuk anak cucu kita baca 30 or 50 tahun lagi.
So lahirlah entry-entry macam ni dari saya.Orang putih cakap creative art(konon..).



Ada yang suka tak?Kalau suka boleh copy tapi JANGAN buang watermark saya.


Sekian.

7 ulasan:

  1. memang creative pun kak azzah. good job taw! teringin nak buat mcm ni tpi x de tgn yg kreatif :( btw, jom senyum sama2

    BalasPadam
  2. jom..ni sebenarnya post utk tumblr sis..

    BalasPadam
  3. hehe datang sini senyum simpul..:)

    BalasPadam
  4. baca sambil tersenyum je ni...comel gambo uh..

    BalasPadam
  5. sy suka senyum..tp jarang senyum..kang x pasal perasan plak bangla2 dlm bas tu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.