Rindu tu best

Assalamualaikum...


Di satu pagi yang best.Syok-syok mengemas









dumbell cik abang bergolek-golek walaupun sentuh sikit je.




Tak pasal-pasal hari tu jadi hari yang sunyi untuk blog saya.Ditinggal sepi beberapa hari sebab












dah diganti alih dengan rancangan-rancangan tv.Bukan menaip pakai kaki pun kan tapi macam tak ada mood je nak access internet.Tapi sekarang saya kembali!



Rindunya nak blogwalkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing...tapi internet pulak macam siput yang tercabut-cabut kakinya,haish!

 













12 ulasan:

  1. hahahaha..lain kasi sorok2 sikit dumb bell cik abg tu ye =)

    BalasPadam
  2. aduhh..macam sakit je kena dumbell tu..

    BalasPadam
  3. sy pon rindu tunggu entry dr kamu.. (^_^)

    BalasPadam
  4. msti skit kan sis..tu pasal senyap..heheh..

    BalasPadam
  5. alolo cian die.. ptot la menyepi je... da ok x??? jom buat aktiviti kat WLA

    BalasPadam
  6. kuat tuh azzah w/pun sentuh sikit dh bergerak dumbell tu. haha.. sian dia..

    BalasPadam
  7. bahay tu kak..dah la berat..sakit tau!

    BalasPadam
  8. hahahahaa.....kelakar laaa.....suka tgk katun nie.....

    BalasPadam
  9. brape kilo la dumbel tu smpai bengkak cmtu kakinya

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.