Blog kitew tiut

Assalamualaikum...


Nampak cam blog baru.Skodeng entry sikit.Kalau menarik,komen barang seketul dua,kalau memang kebabom seperti nama blog dia,follow seikhlas hati.


Entry?







GANG!

Moral?







Pelat!Sesuai tak diguna sebagai bahasa harian dalam perbualan?.Oh TIDAK!.Dalam blog pun orang fikir banyak kali nak guna atau pun tidak dan orang pun fikir baaaaaanyak kali nak follow kitew..ops!..kita atau pun tidak.
So,JANGAN guna lagi,tak sesuwei..eh,terjangkit pulak!



Sekian.

26 ulasan:

  1. Hehe...dah banyak jumpa blog yg guna bahasa budak2 baru nak tumbuh gigi ni. Biasanya blog budak sekolah la guna bhs camtu..Oppss! dah betul....

    BalasPadam
  2. aduss.. bencinya dgn orang yg suka tulis cara macam tu.. sakit lidah nak membaca.. bukannya tak reti mengeja.. sume cerdik pandai..

    BalasPadam
  3. geli nyer itew bacew statement diew....gediwk towl dak nie...*hehe,jgn mara

    BalasPadam
  4. hehehe.. tau xpe.. bahasa bdak tecik ne... kdg2 kalo dorang guna bhasa ne trus tekan pangkah..

    BalasPadam
  5. owh comel doodle kat header tu bertukar lagi suka..suka...

    yelah dh byk kali masa gi bw dan bls jejak...kelabu mata dan berbelit lidah nak menggayakan sebutan ejaan kat entri diorg.errr yelah macam br tumbuh gigi kot...

    BalasPadam
  6. haha..bahasa eieeuuewww...selalunya budak sekolah yang guna bahasa macam tu..tergagap- gagap kita yg membaca..:)

    BalasPadam
  7. eeeeeewuwwwwwwwww bahasa die. sangat cumel ok. hahhaha xsuker... tak paham!

    BalasPadam
  8. benci baca entry yg selalu ada "W'!!

    BalasPadam
  9. lawok laa tau baca dialog awok ni..rasa nk gelak guling2 tau.comel

    BalasPadam
  10. say NO to ewww language..huhuhh cannot cannot! :P

    BalasPadam
  11. @Faynampak lebih cute/comel/hensem kalau tulis macam tu kot?

    BalasPadam
  12. @||aLeaSaRa||mesti ambik masa lama nak update entry kan

    BalasPadam
  13. hahaha terbaik! thumbs up sbb sy pun x suka!

    BalasPadam
  14. kan dah kena sebijik... haha.
    otak ni susah nk terjemah bila baca tulisan cmtu

    BalasPadam
  15. meyampah nak bace blog bahasa camni kak..rase tak nak bukak dah blog camni.tapi selalu je jumpe -_-'

    BalasPadam
  16. owhhh...sungguh gedik sape yg gune kn bahase mcm tu..

    BalasPadam
  17. teringat dulu masa mula2 blogging, penah tulis macam tu. muahaha. malunyewwww :DD

    BalasPadam
  18. kalu baby baru nak belajar cakap, comel la tapi kalu orang yang dah pandai cakap nak tulis macam, memang tak leh blah.. nak fahamkan pun boleh sakit kepala. huhu

    BalasPadam
  19. bahasa pening. nadh tak paham. hihihi

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.