What's in my bag?(bajet hotstuff..)

Assalamualaikum..







Memang tak hotstuff mana pun.Handset pun yang vintage punya.Tu tak jadi masalah,asal boleh sms mintak top up dan call cik abang bila tengah rindu,tu dah cukup.




Sekian.

10 ulasan:

  1. hehe cute..jijah ada nset n purse je..wakaka :p

    BalasPadam
  2. dalam beg tangan uncle ada....

    eh.... uncle takde beg tangan...!

    BalasPadam
  3. wah, vintage handset... xpe xpe, asl bunyi cam ada kelass~ hehe

    BalasPadam
  4. btol. cik tikah pun x kisah guna hp murah atau mahal :)

    BalasPadam
  5. gugu pye beg penuh.. tah ape2 la gugu letak.. heheh.

    BalasPadam
  6. hehe..ni entry sekodeng handbeg ek..;p

    lebih kurang gak sm..:)..xleh letak byk2 sbb suka tukar2 handbeg..;p

    BalasPadam
  7. barang yang sama,tapi tambah lagi satu buku buat teman kala bosan,hee

    BalasPadam
  8. beg sy mcm2 ade. termasuk payung, kapit kuku, ect.. dah mcm beg doremon.. huhu..

    BalasPadam
  9. handphone vintage tu adakah handphone tiga-tiga-sekupang?

    ohho hoi.

    comel ok hotstuff tu!

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.