Menjerit tu tak salah

Assalamualaikum..
Wahai kawan-kawan perempuanku,usahlah menjerit kuat-kuat dikhalayak ramai..BURUK.Tapi menjerit dalam shoutbox baru azzah wajib..

Try tengok shoutbox baru azzah,baru je tukar.Dapat link dari blog GUGU.Walaupun dia dah jarang update blog,azzah tetapi pi blog dia semata-mata nak ambik link shoutbox baru.Rajin azzah kan..kan..kan..sebenarnya dah banyak hari dah usha shoutbox baru dia,hari ni baru sempat nak daftar.

Kan dah heboh shoutmix free dah tak ada free lagi.Kalau sapa tak percaya ,tengok kat shoutmix masing-masing.Ada tulis important note kan?Klik dan baca.Daripada guna benda berbayar baik tukar terus,Siap boleh nampak ip adress lagi.Jadi anon/haters,berjaga-jaga la,senang orang dapat detect.


So,jom jerit ramai-ramai..


p/s: buat shoutbox baru pun nak heboh?nasib la kalau ada orang baca,azzah..

Sekian.




Menang INI dapat pi Dubai?Biar betul!
iPhone 4 baru mai dah,grab one!

8 ulasan:

  1. oh tak tau pun ada important note, nak tgk lah kejap lg =)

    BalasPadam
  2. blog kita, tak kisah la entry tentang apa, sekali pun psl shoutbox.

    BalasPadam
  3. sy dh tukar dr minggu lepas.. mr doktor bg th..=)

    BalasPadam
  4. yeke yeke? alamak kena la tukar gak ye...

    BalasPadam
  5. kite punye xtukar2..yg lame je shoutbox tu..

    BalasPadam
  6. oh...ye ke?baru perasan...hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.