Tumblr la pulak

Assalamualaikum..




Dimaklumkan azzah dah ada tumblr dan dari tadi hanya lepak kat sana.Best giler kot sebab tumblr hanya post dan reblog photo,quote yang menarik,doodle kita sendiri atau reblog dari tumblr lain tapi yang pasti semuanya menarik dan comel.

Tapi azzah tak boleh bagi url lagi sebab post pun berapa kerat la sangat.Tadi tengah edit.Gila cantik(perasan berangan).


Ni nak membestkan lagi diri  kat sana.Selamat malam.


Nak tengok funky iPad2 cover tak?SINI..SINI!

14 ulasan:

  1. best ke tumblr tue?emy tak paham sngt~hehe :)

    BalasPadam
  2. @emy zulaihadia macam blog jugak cuma kita post atau reblog post.gambar,text,yang simple2 je asalkan kita rasa menarik dan nak share dgn orang.try la..:)

    BalasPadam
  3. tumblr memang best.
    jom follow saye..
    http://myraazraff.tumblr.com/
    nanti kita follow balik.:p

    BalasPadam
  4. @gedek!he..he..org lain dah beratus post,azzah tak sampai sepuluh pun..

    BalasPadam
  5. @myra azraffsis dah pergi tegok myra punya tumblr,wow..malunya ngan myra,sis punya baru lagi..nanti dah cantik mcm tumblr myra,sis follow k..:)

    BalasPadam
  6. wah!

    dah ada tumblr dah!

    nak join tumblr,
    tp kesian sy sgtlah noob.
    really don't know how it work actually..

    :(

    BalasPadam
  7. haha azza pun ada tumble dan hari2 update tapi keep it as private.. malu nak kongsi semua cerita... kesimpulan, blogspot untuk semua, tumblr untuk sy sorang dan seseorang hehehe..

    BalasPadam
  8. nnt bleh la blajar ngan azah, cara edit tumblr..yeayyy

    BalasPadam
  9. tumblr ea..yg blog n fb ni tak berjaga..hikhik..

    BalasPadam
  10. wah maju setapak tumblr pulak tu...xreti la benda2 baru ni..hehe

    BalasPadam
  11. ramai ckp best..tp cm nk buat jugak jeee

    BalasPadam
  12. seronok ea kak? tak pernah explore lagi lah.

    BalasPadam
  13. adik cik tikah pun tgh gila tumblr. ala, nak buat gak la! hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.