Tutorial makeup ala Twillight Breaking Dawn

Assalamualaikum...











#tebal-tebal lagi cantik














la..la..la..la..:)

#moral: bersederhanalah kita.





20 ulasan:

  1. hahaha asben akak tak suka akak bermekap eh..hehehe

    BalasPadam
  2. HAHAHA...jgn pakai tebal2..buah hati pun larik sbb dh rupe antu...hihihi

    BalasPadam
  3. ahahaha...jgn tebal sgt..ngeri nnt

    BalasPadam
  4. hahaha kesiann
    kena g krsus asas mekap ni

    BalasPadam
  5. wahahahha....guling-guling cci bc entry ni...wahahha...

    BalasPadam
  6. suka msuk blog nie...doodle comel dan en3 simple2 je, snang nak baca he3

    BalasPadam
  7. saya pun larikkk kalau gini.. hehe

    BalasPadam
  8. huhu mekap bese2 je sude kan huhu . juz tuk some event ke bole lah mekap lebeh sikit heee

    BalasPadam
  9. hahaha lari laki akak.,

    tp siyes,omputih make up cntek -.-

    BalasPadam
  10. hehehe.
    ala, baru nak make up sikit, bipren sibuk nak lari pulak. :p

    BalasPadam
  11. suka mekap yg natural saja...

    BalasPadam
  12. alamak! part lipstik tu je slek, reject terus! huhuhu....tak yah le pakai kalo merah mak ngah, pakai la soft color, sidia pasti tak lari, hehehehe....

    BalasPadam
  13. tuh diee..terkejut encik suami..huu

    BalasPadam
  14. cik tikah pun lari kalo azzah make up macam tuh. haha

    BalasPadam
  15. bestnya kalau saya pun pandai buat doodle...

    BalasPadam
  16. sy kalau bosan..suka main mekap2...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.